Probleme erectile pe fond psihic. Raspuns medic!!! | Forumul Medical ROmedic

Probleme erectile pe fond psihic. Raspuns medic!!!

30-04-2010
daydr3am3r
Nu este medic/terapeut
daydr3am3r
Buna ziua

Am o problema pe care in mod normal nu sunt sg ca ar trebui sa o am. AM 22 de ani, si de curand am remarcat ca erectia ema este foarte slaba, iar capul penisului este foarte foarte moale si flexibil.
Totol a aparut brusc. In urma cu aproximativ 3-4 luni am suferit un atac de panica din senin stand pe scaun la birou.
Am facut numeroase analize si totul a iesit in regula asa ca in urma cu o luna mi s-a recomandat anxiar. Cand am patit aceasta problema, cea erectila, tocmai incheiasem tratamentul cu anxiar. Nu am facut sex inainte iar analizele au iesit in regula, nu s e poate pune problema de o boala venerica. In ultima vreme am avut problemefinanciare, si mereu m-am temut pentru locul de munca, pe care din pacate l-am pierdut saptamana aceasta, compania la care lucram fiind in faliment. Doresc sa stiu cat de grava este aceasta problema, se poate rezolva daca da in ce mod.
Mentionez ca am facut un transplant renal in 2005, pot cere sfatul unui urolog in cel mai rau caz. Din pacate nu stiu exact la ce medic trebuie sa ma prezint.
O alta problema care am remarcat-o de curand este tensiunea arteriala foarte mica 10-11. Din moment ce erectia are legatura, printre altele, cu presiunea sangelui m-am gandit ca ar putea fi o legatura.
2 comentarii
0
11-09-2010, ora 21:18
dantex_
Nu este medic/terapeut
dantex_
daca nu este vb de nici o boala venerica care ar putea cauza acest lucru atunci totul se bazeaza pe stres.incearca a fii mai relaxat...problemele tale pe care le ai cu bani sau locul de munca se vor rezolva cu timpul si nu cred ca e cazul sa ajungi sa faci o depresie din astea...iar daca vrei sa consultzi un doctor care te poate lamuri intradevar daca ai o problema de sanatate care itzi cauzeaza aceasta erectie slaba consulta un doctor androlog...bafta shi multa sanatate!!!
0
12-09-2010, ora 00:51
daydr3am3r
Nu este medic/terapeut
daydr3am3r
S-a rezolvat de la sine. Nu a persistat decat 1 saptamana jumate, 2 maxim. In perioada aceea am avut probleme la locul de munca (compania a dat faliment la 2 saptamani dupa ce am postat :|). Mai am din cand in cand probleme cu atacurile de panica dar e bine acum. Vacanta de vara a fost binevenita :D.
Multam de incurajari :D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: