Probleme dupa un act sexual neprotejat

12-01-2013
trandafir vladut
Nu este medic/terapeut
trandafir vladut
Am o mica problema, nedumerire, de cate ori fac sex neprotejat cu prietena mea(2 ori) am 'mancarimi' mari la baza capului penisului..nu am cunostiinte in domeniu ca sa folosesc termeni adecvati, as dori sa stiu daca sunt probleme sau risc sa am iau sau sa am vreo anumita boala? sau ce provoaca aceste mancarimi...sunt oarecum ingrijorat.
Multumesc
3 comentarii
0
12-01-2013, ora 18:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergi cu ea de mana la ginecolog sa isi faca un test de secretie si in functie de ce ii iese ei sa iti dea si tie tratament.
0
12-01-2013, ora 23:14
pavelmita
Nu este medic/terapeut
pavelmita
bună, aceiaşi problemă şi senzaţie am avuto şi eu acm vreo 10 ani şi nu am făcut tratament, dar de un timp trebue să fac bae şi sămi schimb chilotul zilnic pt că apare un miros urît şi ne plăcut, ce ar fii de făcut.fără să mă trimiteţi la..mulţumesc mult
0
13-01-2013, ora 11:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai oameni buni,

Fara doctor nu e posibil deoarece nu stiti exact ce ciuperca, virus, bacterie e. Ca sa stiti ce tratament sa luati.
In plus, daca aveti contacte sexuale neprotejate o transmiteti mai departe.

Cand aflati despre ce este vorba trebuie sa va informati pe Internet asupra acelei "chestiuni", ca o fi candida, ca o fi cine stie ce, si trebuie sa urmati regimul de igiena specific acelei "chestiuni".

Adica: lenjeria intima se fierbe de ex., nu se folosesc obiecte de igiena in comun cu alte persoane (gen prosoape; si astea se fierb). Dar poate va da un betigas intr-o fiola sa va recoltati voi acasa si doar sa il duceti la analiza ca sa isi dea seama doctorul ce si cum. Trebuie sa mergeti sa va interesati. Nu puteti sta asa la infinit.

Trebuie sa ajungeti la cabinetul dr. urolog sau la dermato-venerice si vedeti acolo ce se intampla.
Mai ales ca aceasta consultatie e gratuita.
Sau: contactata persoana de la care ati luat si chestionata ce si cum, ca sa mergeti direct la dr. sa ii spuneti ce aveti. Sa va dea tratament pe loc. Fata precis are manifestari mai urate decat baiatul si a fost la ginecolog sa se trateze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: