Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin

24-02-2013
Teodora Miaria
Nu este medic/terapeut
Teodora Miaria
Buna ziua...Am facut un avort prin aspiratie in urma cu 5 zile si nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin. Acum am o scurgere galbena, nu e abundenta si nici urat mirositoare dar ma ingrijorez ca ceva nu este in regula ma doar putin burta ca la menstruatie nu foarte tare. Este normal sa fie asa ? Mentionez ca a fost prima intrerupere de sarcina si am urmat tratement dupa cu doxiciclina si indometavcin 5 zile (azi am luat ultima pastila ). Va rog mult sa imi spuneti daca este bine sau nu. ( sarcina era de 3 saptamani si 2 zile )
Va multumesc
7 comentarii
0
25-02-2013, ora 15:05
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Pentru o evaluare corecta din punct de vedere medical va recomandam sa va faceti o programare la medicul ginecolog pentru un control. Din situatia prezentata de dumneavoastra nu pare sa fie ceva grav, insa cel mai bine pentru un diagnostic corect ar fi sa va adresati medicului care v-a facut intreruperea de sarcina.

O zi excelenta!
0
25-02-2013, ora 23:10
Teodora Miaria
Nu este medic/terapeut
Teodora Miaria
Va multumesc pentru raspuns sunt constienta ca asta ar fi cel mai bine dar eu sunt studenta in bucuresti si am fost la medic acasa si programul nu imi permite sa merg asa repede de aceea am scris acest post. Voi face asta cat se poate de repede.
0
03-03-2013, ora 00:56
Teodora Miaria
Nu este medic/terapeut
Teodora Miaria
Am o noua problema in a 9 a zis dupa avort am avut un contact sexual care nu s-a finlizat in interior si imediat dupa am facut spalaturi vaginale cu tantum rosa. Farmacistul m-a sfatuit sa nu iau postinor ca nu este cazul si imi face mai mult rau cu dereglarea hormonala. Exista sanse sa raman insarcinata ? sa iau totusi postinor ? ( sunt inca in termenul de 72 de ore).Sangerarea a inceput abia in a 5a zi si tocmai ce trecuse. Va rog mult sa imi raspundeti ca nu stiu ce sa fac..stiu ca a fost o gresala ce am facut dar nu cred ca mai pot trece prin aceasta situatie inca odata.
0
07-03-2013, ora 14:19
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In situatia dumneavoastra nu va recomandam sa folositi Postinor deoarece nu este indicat sa fie utilizat atat de repede dupa o intrerupere de sarcina. Ati putea sa mai asteptati pana la venirea primei menstruatii sau sa va faceti un test de sarcina la 14 zile dupa contactul sexual (testul se va face din prima urina de dimineata).
Daca aveti mai multe nelamuriri sau pentru o eventuala programare la medicii nostri puteti suna la Clinica Marie Stopes International Romania de luni - vineri intre orele 8.00-20.00 si sambata intre orele 9.00 - 13.00 la numerele de telefon: 021.330.25.85; 021.330.15.36;021.330.68.75

O zi excelenta!
0
06-05-2013, ora 10:20
DenissaAndreea
Nu este medic/terapeut
DenissaAndreea
Buna ziua..

As dori un sfat sau poate un raspuns la intrebarea mea..La inceputul lunii ianuarie, in data de 10, am facut un chiuretaj, la o clinica privata..Mi'au fost prescrise niste antibiotice antiinflamatorii si pt durere..Menstruatia mi'a venit in primele doua luni regulat, la 28 de zile iar in a 3 a luna mi'a venit cu 8 zile mai repede..(februarie-in data de 10, martie-in data de 10, aprilie-in data de 2)..Iar acum daca e sa consider fata de luna trecuta, menstruatia mi'a intarziat cu o saptamana..
Dupa o saptamana de la avort, am fost din nou la doamna doctor si mi'am facut e ecografie prin care mi'a spus ca este totul in regula si nu am nimic..sunt perfect sanatoasa..Iar in timpul partidelor sexuale, m'am protejat..Este normal ca menstruatia sa fie neregulata?
0
13-05-2013, ora 19:26
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Menstrele neregulate pot aparea si in cazul in care nu este vorba de sarcina. Este posibil ca menstruatia sa se fi dereglat dupa intreruperea de sarcina (datorita aspectelor ovarelor). Cel mai indicat este sa va prezentati din nou la un control.

O zi excelenta!
0
03-03-2019, ora 22:31
Excepție
Nu este medic/terapeut
Excepție
Bun seara am și eu o problema am făcut un avort med și nu sîngerez, am avut doar un lichid de culoare gălbuie și atit ce pot sa fac? Ce se întâmplă? Sunt în panică? Sinii sunt la fel tari și am dureri? Aștept un răspuns va rog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •