Probleme digestive - poate fi cancer?

14-09-2010
monicutz67
Nu este medic/terapeut
monicutz67
Buna ziua,
Probleme mele dureaza de ceva timp, acestea sunt: arsuri, balonari, dureri de burta, in partea de sus, care raspund in spate, stare generala proasta, oboseala, depresie, recent, de cateva zile au aparut dureri de oase la picioare., care m-au speriat. Dupa ca mananc, indiferent ce, apare o stare de disconfort abdominal. Mentionez ca am facut ecografie abdominala acum un an iar medicul mi-a spus ca pereti vezicii biliare sunt ingrosati. Mi-a recomandat colebil in perioadele cu probleme. De asemenea, in decursul a 6 ani, am facut tratament pentru giardia de 3 ori.
As dori un sfat, va rog frumos. Poate fi cancer?? Multumesc
1 comentarii
0
22-11-2010, ora 23:20
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Poate ca postarea mea este prea tarzie dar acum am citit mesajul. Am aceleasi stari ca ale tale de foarte multi ani numai ca in perioada asta s-au exacerbat. Tratament fac cu Nexium, motilium nu cu mare efect caci cel putin in cazul meu stresul este se pare mai puternic decat mine.Nici nu te gandi la cancer nu astea sunt simtomele dar ca sa te linistesti fa o endoscopie. Dar poate ai facut. m-as bucura sa fii bine. Daca ai timp astept vesti. Toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici