Probleme de erectie si ejaculare | Forumul Medical ROmedic

Probleme de erectie si ejaculare

28-07-2013
gistvan30
Nu este medic/terapeut
gistvan30
Am 54 de ani, si in ultimii ani, dupa 50 am foarte des probleme de erectie si ejaculare. Am avut si un tratament pentru prostata cu Fokusin, dar l-am intrerupt deja de cateva luni si situatia se mentine. De asemenea datorita unor probleme pe fond psihic fac tratament cu seroxat si rivotril, ceea ce contribuie in plus la problema pentru care as dori o solutie.
Pot sa intru in erectie dar foarte greu, mai ales in prezenta cuiva pentru actul sexual, iar atunci cand reusesc, ejacularea este foarte tardiva. Ce pot sa fac pentru a-mi imbunatati situatia erectie, as prefera un tratament mai putin agresiv, poate pe baza de plante..?
Va multumesc
4 comentarii
0
30-07-2013, ora 17:04
Psiholog Camelia Ioanas
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Camelia Ioanas
Buna ziua. In primul rind as vrea sa va felicit pentru curajul de a destainui o problema intima si atit de presanta pentru dumneavoastra. In al doilea rind, este remarcabil ca sinteti atent la semnalele pe care le primiti de la corpul dumneavoastra, orice disfunctie corporala are legatura, asa cum cred ca ati intuit deja, cu un stres sau cu o perturbare psihica temporara. Va recomand cu caldura sa cereti ajutorul unui psiholog, rezultate exceptionale pentru disfunctiile erectile se obtin prin hipnoza clinica si, indifferent de locatia dumneavoastra sint convinsa ca veti putea gasi in orasul dvs sau in cel mai apropiat oras un psiholog care va poate ajuta. Va doresc success. Desigur, un control medical este de asemenea de dorit, pentru a elimina orice cauza fiziologica. Toate cele bune.
0
31-07-2013, ora 07:11
gistvan30
Nu este medic/terapeut
gistvan30
Va multumesc foarte mult!
0
18-12-2015, ora 10:28
bellu
Nu este medic/terapeut
bellu
Problemele de erectie sunt intalnite frecvent la persoanele de peste 40 de ani. Varsta este un factor care influenteaza in mod negativ potenta unui barbat.
Chiar si asa daca se urmeaza anumite reguli, de alimentatie, stil de viata, sport astfel de probleme apar mult mai tarziu pe parcursul vietii.
0
01-01-2016, ora 14:32
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Probleme legate de starea de sanatate pot sa apara la orice varsta. Vorbind despre dificultatile cu care se confrunta barbatii legate de functionarea aparatului genital masculin cele mai des discutate sunt cele legate de disfunctiile sexuale, cele mai comune fiind disfunctia erectila si ejacularea precoce.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: