Probleme de erectie! Ce-i de facut? | Forumul Medical ROmedic

Probleme de erectie! Ce-i de facut?

21-12-2009
SPQR81
Nu este medic/terapeut
SPQR81
Buna seara! Sunt Octavian si am o intrebare sau mai bine spus o suita de intrebari legate de potenta mea sexuala si caut un raspuns.

Nu de mult am cunoscut o dra frumoasa, dar exista o problema cu erectia penisului meu. La inceput e erectat, isi doreste sa ajunga sa o penetreze pe prietena mea, dar ori in momentul cand doresc sa-i pun prezervativul sau cand ramanem goi, el cade din erectie, si nu mai poate fi readus, cu nici o mangaiere, cu nimic, desi dra langa mine e foarte excitata, uda si fierbinte, , dornica de placeri nebanuite. Nu stiu care ar putea sa fie problema... sunt prea stressat, agitat? sau mai poate fi si o cauza medicala... tin sa mentionez ca sunt epileptic si fac tratament cu Depakine Chrono de 300 si 500 mg. Influenteaza cumva acest medicament erectia penisului meu?

Ce sfaturi imi dati, pentru a-mi putea mentine erectia si sa o pot satisface sexual pe prietena mea?
3 comentarii
0
12-02-2010, ora 08:23
pandila
Nu este medic/terapeut
pandila
buna ziua am problema cu erectia, am 24 ani, primul act sexual dureaza 7 min, dupa ce imi vine nu mai pot face nimica, nustiu ce sa fac va rog frumos sa-ma ajutati, prietena mea e dezamagita o vad, multumesc frumos va rog sa numi ocoliti mesajul
0
12-02-2010, ora 08:32
pandila
Nu este medic/terapeut
pandila
unde pot vedea raspunsul la ce problema am eu cu erectia?
0
25-09-2014, ora 16:18
danutz99
Nu este medic/terapeut
danutz99
Incearca cu ceai de valeriana, probabil esti stresat, acesta te calmeaza, poti sa-l rasnesti si sa iei cate jumatate de lingurita dimineata si seara, eventual si inainte sa te intalnesti cu prietena. Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: