Probleme cu prepuţul

24-04-2014
silviustefan
Nu este medic/terapeut
silviustefan
Bună ziua! Am o problemă cu prepuţul. Am 18 ani, vârstă la care mă gândesc serios la începerea vieţii sexuale. De pe la 11 ani îmi amintesc că pe partea interioară a prepuţului (pe partea cu glandul) am observat un fel de pungă cu diametrul de aproximativ 0, 5 cm cu un lichid alb înăuntru. Dacă apăs mai tare pe ea se observă culoarea lichidul din interior, şi faptul ca este vascularizată destul de puternic. Singurul meu disconfort legat de aceasta pungă este că din cauza ei nu îmi pot da la o parte prepuţul de pe gland cum trebuie. În dreptul pungii se vede cum pielea rămâne strânsă în jurul penisului (numai în erecţie). Menţionez că dimensiunea pungii nu s-a modificat în timp, şi că nu simt nici un fel de durere la nivelul pungii. Vreau pur şi simplu părerea dvs. înainte de un control medical, poate o recomandare pentru un tratament în caz că se poate remedia fără intervenţie chirurgicală, şi dacă cunoaşteţi metode prin care aş putea avea un act sexual normal în aceste condiţii, folosind prezervativul ca metodă de protecţie.

Vă mulţumesc anticipat!
2 comentarii
0
25-04-2014, ora 01:32
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Klara Bancila
e mai util sa va prezentati la un medic specialist, pentru ca si in cazul in care reusiti sa va decalotati preputul complet de pe gland, pot ramine leziuni superficiale care se pot apoi complica.
0
25-04-2014, ora 15:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Uite un film pentru cei care vor sa isi inceapa "viata sexuala".
-*

Stiai ca poti luat virusul HPV care provoaca geni genitali cu tot cu prezervativ ?
Fata cu care intretii relatii poate nici sa nu aiba negi vizibili si tu sa iei si sa fii nevoit toata viata sa arzi negii. Vezi cazurile de boli cu tranmitere sexuala de pe Forum inainte de a intreprinde ceva, orice.
Si pettingul e suficient sa iei virusul HPV sau herpesul genital. Nu e nevoie de contact genital propriu-zis.

Ia trimitere de la medicul de familie si mergi la medicul urolog sa te vada in legatura problema ta.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.