Probleme cu penisul

22-10-2009
momuru
Nu este medic/terapeut
momuru
am cateva probleme la care daca ma puteti ajuta ar fi grozav
1. am penisul stramb. din ce am citit pe forumuri se datoreaza masturbarii excesive si pozitiei in chiloti. se poate face ceva?arata urat, cred.
2. chiar si atunci cand ma masturbez nu rezist mai mult de cateva minute. niciodata mult. de ce? nici in timpul actului sexual nu rezist mai mult de maxim.3-4 minute. nu imi place asta. se poate face ceva?
am nevoie urgenta de sfaturi. marimea cam lasa si ea de dorit. ce pot face? ma masturbez de ceva vremeeee. de cativa an si ft frecvent. poate fi de la asta? ce sa fac? vreua sa rezist macar 30 de mintue cum fac colegii mei si sa am si eu mai multi cm.
multumesc.
1 comentarii
0
01-11-2009, ora 08:49
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
Sigur de la masturbare, si forma, te masturbezi violent vezi ca sunt informatii despre asta pe net, ca sa reusesti sa ai o partida de 30 de minute trebuie sa ai o prietena la inceput, prima partida va dura 2-4 minute dar urmatoarea sigur va dura mai mult, si asa progresiv poti ajunge chiar la ore.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici