Probleme cu nervii... banuiesc

19-05-2009
theUninvited
Nu este medic/terapeut
theUninvited
Nu stiu ce are corpul meu dar nici un medic nu a putut sa imi dea raspuns !
la 14 ani am fost sa imi fac operatia de apendicita, ceva foarte usor ! mi sa facut anestezia locala ( sa amortesc ). nu a avut nici un efect.
la 17 a trebuit sa imi scot 2 nervi la masea, sa fac o operatie sa scot o masea de minte, si sa imi scot 2 coltzuri dintr-o masea din care nu mai ramasese nimic !

La maseaua de minte anestezia a fost perfecta nu am simtit nimic ! la celelalte inclusiv apendicita nu au avut nici un efect ! nici macar sa imi amorteasca obrazul nitel ! la acelasi doctor am scos maseaua de minte. nu si-a putut explica nici doctorul ce pot sa am de nu isi face nici o anestezie efect asupra mea ! de fiecare data mi-a facut 4 anestezii una dupa alta si degeaba ! nu au avut nici un efect ! m-am gandit ca este de vina stomatologul dar in cazul apendicitei. ce sa mai cred ?????

va rog un raspuns rapid -
1 comentarii
0
20-05-2009, ora 13:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a Inviat!
Este foarte greu sa vi se dea un rsp, pentru ca depinde de tipul anestezicului, de reactivitatea organismului dvs., de locul in care se face anestezia, particularitatile anatomice ale locului in cauza, si alte astfel de caracteristici si considerente!

Cel mai bine ar fi sa consultati si un medic neurolog, conteaza si parerea dansului!

Numai Bine:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.