Probleme cu inima la 20 de ani?

07-08-2012
Marian Costel
Nu este medic/terapeut
Marian Costel
Buna ziua !
De 3 luni iau atenolol lph 50 pentru tahicardie (120-150bpm) dar cu pauza de 1 saptamana
De 2 saptamani nu am mai luat deloc si azi au inceput iar bataile de cand mam trezit si am fost la farmacie sa imi cumpar pastile.
Am ajuns la farmacie, am cumparat si cand am iesit de acolo am simtit o durere ca un junghi in piept cand am pus mana am simtit inima ca imi batea foarte tare si am ametit de ecredeam ca pana aici mi-a fost!
junghiul a durat 4-5 minute pana am ajuns acasa si am stat jos, am luat pastila dar parca nu mai are efect bataile au scazut cand stau jos dar cand ma ridic si fac miscare ma iau din nou ! mentionez ca am lipsa de calciu si acum un an mi sa spus sa iau medicamente pentru anxietate (defapt medicul a spus ca sufar de depresie da habar nu am dc sa sufar eu nu am nimic:)) as vrea sa stiu daca bataile si ameteala sunt de la lipsa de calciu sau trebuie sa fac analizele din nou.
Am facut acum jumate de an urmatoarele:
electro-cardio-grama - aici medicul specialist mia spus ca am o valva care nu functioneaza cum trebuie si ca nu trebuie sa ma ingrijorez
la sange pentru calciu magneziu fier etc
analize la cap mai exact o tomografie si mi sa spus ca nu am nimic totul este in regula
la ficat nu sunt probleme
la plamani am avut bronsita acuta si am facut tratament !
este ceva legat de inima
4 comentarii
0
07-08-2012, ora 19:17
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
eu m-as duce la un cardiolog bun pentru analize amanuntite. EKG -ul este numai baza examinatilor(si nu poate preciza daca aveti probleme cu valvele, pentru ca arata activitatea electrica a inimii). daca se pune problema unei valvulopatii atunci aveti nevoie de un echo cardiac
0
07-08-2012, ora 22:00
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
pai medicul si valva pe bune, ala si-a batut joc de tine, eu daca vedeam asta si spuneam cuiva ma ingrijoram si eu, insa ala care ti-a zis ca ai depresie e si ala probabil plecat in vacanta, in fine.durere ca un junghi in piept.angor functional, si te sufoci si apoi la repaus iti trece.EKG repetat probabil ai o angina pectorala nu stim de care este, iar treaba cu valva nu se vede decat la un ECHO-CORD facut de un specialist.reprezinta motiv de ingrijorare.Cand ai probleme cu valva poate insemna:stenoza mitrala insuficenta mitrala stenoza aortica insuf aortica prolaps de valva mitrala etc.Fa un control totusi si la tiroida(ECHO) si dozare de hormoni T3 T4 calciu magneziu etc.
0
07-08-2012, ora 23:11
Marian Costel
Nu este medic/terapeut
Marian Costel
Am facut la tiroida la hormoni la calciu magneziu la toate si daca nu ma insel la inima am facut de aia care spui tu se uita cu un aparat la inima mia aratato pe monitor cum se misca si mia spus ca este numai o valva care nu se inchide cum trebuie si mai scapa sange de asta mia si spus ca daca nu sunt multumit sa ma duc sami mai faca o data gratuit am dat 150lei pe testul ala si nu cred ca am dat degeaba adica lam facut la "medicover" sau ceva de genu adica cei de la spital mau trimis acolo pentru ca ala este singurul loc din Iasi unde iti spun exact ce ai:-?? nush ce sa spun am fost multumit mai ales ca luam tratament si ma simteam bine dar azi ma luat prea deodata posibil sa fie fost palpitatii? ca am mers prin soare pana la farmacie pe la 12:30
0
07-08-2012, ora 23:16
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Te inteleg. foarte bine.Incearca sa iei legatura cu un cardiolog bun la bucuresti sau si la iasi daca esti de acolo.Cu valvele nu te joci, totusi nu face efort nici un fel si incearca sa mergi la cardio cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.