Probleme cu hormonii.

18-02-2010
Ellaa89
Nu este medic/terapeut
Ellaa89
Buna ziua.
In primul rand vreau sa zic ca mi-a fost foarte rusine si nu eram sigura daca sa scriu asta sau nu aici.
Bun acum sa imi spun problema/ele.
Am 20 de ani si nu am pubertate, adica sanii nu imi sunt dezvoltati, nu am ciclu, nu am par pubian si arat ca si cand as avea 14, 15 ani.
Aceasta problema m-a afectat de cand am intrat in liceu, iar din cauza asta am devenit o persoana foarte complexata, timida si emotiva.
De la 17 ani am fost la diferiti doctori.La prima doctorita la care am fost mi-a dat niste pastile de la care am ajuns sa fiu umflata la fata, apoi m-am dus in alt oras ca sa ma vada altcineva iar acea doctorita (dupa nenumarate analize) mi-a spus ca am probleme cu hormonii si cu tiroida (parca, nu mai retin exact) si mi-a dat un tratament cu hormoni.Care includea si anticonceptionale.
Dupa o luna a inceput sa imi vina ciclul.Dupa mai multe luni, tot aveam ciclu dar nu ma dezvoltasem ci doar ma ingrasasem.
Cand am observat ca trecuse aproape un an si nu se intampla nimic am hotarat sa ma duc la un medic homeopat foarte bun la care i-am spus toate problemele mele iar acesta a zis ca acele medicamente nu imi faceau bine si ca nu trebuia sa le iau iar ca ciclul care il aveam era "fals".
Acesta mi-a dat niste homeopate, le-am luat, dar la fel nici un efect.Doar ca acum nici macar nu mai am ciclu menstrual.
Sunt foarte panicata si nu mai stiu ce sa fac deoarece la orice doctor ma duc, si oricate medicamente iau, nu mi se schimba corpul iar din cauza aceasta sunt foarte complexata, iar cand un baiat ma place si imi cere prietenia, "fug" de el si il resping pt ca daca mi-ar vedea corpul.
Mi-e foarte rusine ca am spus chestia asta aici dar va rog sa ma credeti ca nu mai stiu ce sa fac.
Vreau sa am si eu o viata normala, ca toate fetele de varsta mea.
Ajutati-ma va rog.
2 comentarii
0
19-02-2010, ora 00:46
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Va trebuie un endocrinolog atat foarte bun, cat si foarte tenace. Eventual şi consultarea unui genetician, vă va îndruma endocrinologul. Cazul promite sa fie unul complicat, dar nu de nerezolvat.
Nu aveţi ce căuta nici la ginecologi, nici la homeopaţi. E alt domeniu.
0
19-02-2010, ora 17:23
cristynas
Nu este medic/terapeut
cristynas
Buna. Sunt foarte intrigata de problema ta si iti promit ca voi cerceta, voi cauta niste raspunsuri pt tine; lucrez la o policlinica din Bruxelles si cu siguranta voi avea niste sfaturi pt tine de la niste medici extraordinari, cat mai curand posibil; Ne mai auzim; MULTA SANATATE
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.