Probleme cu gatul

06-10-2005
ancar
Nu este medic/terapeut
ancar
Buna ziua
De curand am efectuat o ecografie - pentru stabilirea grandei.Din fericire rezultatul a fost bun.Analizele hormonale tot bune. Insa am niste ganglioni in gat, pe care medicul i-a vazut si a spus ca este posibil sa fie de la o raceala veche si ca dureaza cam 6 luni pana se retrag.In schimb, mai am unul mic si sub ureche, care in unele zile se simte la pipait alteori nu. Ma gandesc sa nu fie ceva mai grav.La ce medic sa apelez ? Multumesc mult
2 comentarii
0
26-10-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Ganglionii nu apar si dispar de la o zi la alta. Un astfel de ganglion poate fi si de la o infectie dentara. Mergi la un control stomatologic si daca totul e OK, consulta un ORL-ist daca n-ai facut-o pana acuma.
0
06-08-2009, ora 00:23
NobodyGabyta
Nu este medic/terapeut
NobodyGabyta
Buna ziua sunt din Zalau am si eu o intrebare acum cateva lunii de zile am folosit un polizor pe care aveam o panza care continea sarma otelata si pe urma cand am lucrat cu el din pacate, am cascat si mia zburat in interiorul gatului lam si inghitit din nefericire am ramas cu el acolo de fapt il simt in gat.iar pe urma la cateva zile am incercat sal scot cu o bucatica de Magnet care lam legat pe o sarma foarte suptire si din nefericire si ala mia scapat, si mi-a ramas acolo.acuma la momentu de fata respir foarte greu si am saliva rosie si o culoare spre galben alte simtome din cauza asta nu am. as dori cu tot rugamintea sa ami dati un sfat ce fel de medic specialist sa caut sau ce se poate face in cazu asta va multumesc pentru aticipatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.