Probleme cu frenul preputial

06-07-2009
Christopher
Nu este medic/terapeut
Christopher
Buna, am 18 ani si de curand mi-am inceput viata sexuala, mentionez ca toate raporturile sexuale au fost protejate si cu maximum de atentie. Problema este urmatoarea: inainte sa imi incep viata sexuala, am observat ca la nivelul frenului preputial sau "ata" am ca si o ciupitura, un fel de ruptura a "atei" nu in totalitate. Ultimul act sexual pe care l-am avut de curand a fost ceva de genu "hard sex" dupa care am observat ca din acea ciupitura a frenului a inceput sa imi curga sange destul de abundent.Mi-a fost frica, am decis sa nu mai fac o perioada sex si am incercat sa ma masturbez sa vad daca apare din nou acea sangerere. Si in timp ce ma masturbam inainte cu mult sa ejaculez am avut din nou acea sangerare care...era destul de abundenta. Sunt putin nedumerit deoarece nu am mai avut probleme de genul acesta pana acum, ba chiar o duc destul de bine din punctul asta de vedere am un penis de 19, 5 cm care a crescut normal. De mentionat ar fi si faptul ca in timp ce fac dus si imi decalotez penisul la inceput apare o usturime, pana il decalotez complet apoi dispare, iar daca continui prin a ma masturba bineinteles curge sange. Va rog mult sa ma ajutati si sa imi spuneti ce as putea face in acest sens. Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
02-01-2014, ora 18:35
Ateistul
Nu este medic/terapeut
Ateistul
o problema de genu am si eu:(
in timp ce ma masturbam dintro data a curs mul foarte mult sange!
urmatoarea zi mam dus la baie sa verific sa vad de ce mia curs atata sange!
si iar a inceput sangerarea abudenta cand am desfacut penisul nu am putut sa vad mare lucru numai sange!
0
15-04-2014, ora 20:57
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Leziunea frenului este la fel ca orice 'zgaraietura'. Numai ca penisul pentru a intra in erectie acumuleaza o cantitate mare de sange si astfel printr-un mic orificiu se poate scurge ' atata' sange (cat timp penisul este in erectie). Despre senzatia de usturime care apare, ce pot spune: coroana penisului este foarte bogat inervata si astfel se poate produce si lezarea unei structuri nervoase care da aceasta reactie.
0
07-08-2015, ora 17:29
Faranumme
Nu este medic/terapeut
Faranumme
spune mi te rog cum te ai vindecat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici