Probleme cu ficatul?

20-01-2010
Mariana82
Nu este medic/terapeut
Mariana82
Buna ziua,

Din 14 ianuarie am inceput sa nu ma simt bine. M-a luat cu frisoane, am ajuns acasa de la servici, am facut febra 39 cu 5, am incercat sa ma doftoricesc singura crezand ca este o gripa. Am luat nurofen raceala si gripa, am baut multe ceaiuri, am facut multe frectii cu carmol si evident am transpirat mult. Trei zile am avut temp[eratura, ma mai lasa, apoi revena la 39 sau 39 cu 5. Sambata noaptea deoarece febra nu imi mia scadea am plecat dcu sotul la urgente la spitalul militar. Acolo mi-au bagat perfuzie cu algocalmin si inca ceva, eram prea ametita sa imi amintesc, si in vreo doua ore mi-a scazut febra si am putut sa stau pe picioarele mele. Mi-au facut raze la plmani, analize de sange, ecografie abdominala (rinichi, ovare etc), deoarece acuzam si dureri in spate la rinichi. NU a iesit nimic. Mi-au spus sa ma duc imediat dupa ce plec de la ei, la Matei Bals pt mai multe investigatii: acolo au obnservat ca nu aveam scurgeri nazale, au observat cicatricea de la zona zoster cu care am fost diagnosticata acum vreo luna, si mi-au spus ca s-ar putea sa revina zona zoster. Mi-au dat sa iau nurofen, alternat cu paracetamol la fiecare 4 ore si algocalmin daca mai imi creste febra si m-au trimis acasa.

Am ajuns acasa pe la 4 si am putu sa dorm in sfarsit. Duminica m-am simtit putin mai bine, dar tot slabita. Luni dimineata insa m-am trezit pe la 5 jumatate cu friguri iarasi si am observat ca aveam ameteli si stari de voma, trebuia sa stau in fund, jos pe covor. Am plecat iar la urgente la spitalul militar.

Mi-au bagat perfuzii cu glucoza, temperatura nu mi-a mai revenit de sambata noaptea, si mi-au luat sange pt inca un rad de analize. de data asta nu mi-a iesit ceva bine la ficat. M-au trimis iarasi la Matei Bals pt analize amanuntite hepatice.

Acolo mi-au luat mult sange (vreo 6-7 eprubete ) pt diverse analize. Rezultatele le voi primi abia vineri 22.

Per total simptomele mele au fost: frisoane (asa a incepu, mai revin uneori), febra 39 cu 5 (doar cele 3 zile, nu a mai revenit), balonare (gaze care s-au strans in stomac, Doamne cum imi facea stomacul, de fapt si constipatie un fel de costipatie flatulata cu miros oribil), stare de oboseala si somnolenta, nu am lipsa de pofta de mancare, mananc sa ma fac bine dar vad ca este cam greu (mananc fructe, legume, peste, ceaiuri, nu am mai fumat), in unele momente urechea stanga mi-a facut urat, de genul pacanit dar putin dureros si sacaitor), cefalee (ameteala).

Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat faceti-o, pentru ca au trecut deja ceva zile si eu nu ma simt mai bine, ma simt f obosita si somnoroasa si ametita.

va multumesc sin suflet.
1 comentarii
0
09-02-2011, ora 00:14
blondu4you
Nu este medic/terapeut
blondu4you
doresc si eu niste sfaturi daca se poate va rog sunt in aceeasi situatie puteti sa ma contactati -*


(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici