Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Probleme cu erectia va rog un raspuns urgent daca se poate!!!

17-01-2008, ora 00:00
Autor: gigi8522
Am 22 de ani sunt inca virgin am o iubita de ceva timp am incercat sa fac dragoste cu ea problema principala este ca in momentul penetrarii imi pierd erectia cred ca problema la mine este de ordin psihologic nu fizic pt ca nu beau alcool si nu fumez am dus si duc o viata sportiva sincer va spun sunt disperat nu stiu ce sa mai ma fac va rog un cabinet bun cine stie si un doctor care se ocupa cu astfel de probleme.
Va multumesc
2 comentarii
03-02-2008, ora 00:00
da totul e in mintea ta si eu am avut astfel de probleme ,stai lin tre sa t calmezi. in acel moment tu t gandesti ca "daca se intampla iar" sa nu am erectie in acel moment? incearca sa bei o sticla de vin cu prietena ta inainte sa va uitati la un film impreuna un pat , si p urma restul vine de la sine ....nu t mai gandi ca nu poti
20-06-2008, ora 00:00
Autor: crisalev
Se cheama anxietate de peformanta. Ti-e teama sa n- o dezamagesti. Practica relaxarea (sint destule carti si siteuri de acest sens) si invata sa ai incredere in tine. Daca ea te critica, e cazul sa-i spui ca nu iti face bine.

Cristiana Alex Levitchi
psihoterapeut - psiholog clinician
Adaugă un comentariu / răspuns


15-07-2013, ora 12:00
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK