Probleme cardiace sau altceva?

16-09-2009
doru1
Nu este medic/terapeut
doru1
In urma cu 8 luni de zile m-am trezit cu dureri puternice ale mainii stangi si in zona inimii. Ingrijorat, am mers la medic, a suspectat ceva la plamani si am urmat un tratament specific, simptomele erau rare. Pe langa acea durere ma durea si piciorul drept si burta. Intr-o zi, la munca, mi s-a facut rau si am mers la Urgente unde mi-au facut un EKG de repaus, mi-au luat tensiunea si am facut si un film la plamani. Toate au iesit foarte bune, am primit tratament insa simptomele au reaparut. Am mers la un alt medic unde am facut o ecogafie toracica, singurul lucru ce nu a iesit bine fiind ficatul (ficat gras). Am facut analizele sangelui, a reiesit acelasi lucru, celelate nefiind ingrijoratoare. Am mers la un medic cardiolog, am facut acolo EKG de repaus, ecocardiografie si analize ale sangelui specifice inimii.( pentru anumiti markeri) Toate au iesit foarte bune, medicul respectiv m-a asigurat ca pot sta linistit. intre timp au aparut dureri la nivelul spatelui, care se continua in piciorul drept dar si foarte multe eructatii(ragaieli), durerile maini stangi exista in continuare si tin multe ore pe zi, intepaturi in zona inimii dar si in partea dreapta, uneori ma doare chiar si mana dreapta fara intepaturile din umar ca la stanga insa. Va scriu deoarece ma ingrijoreaz situatia, mai ales deoarece de catva resimt cateodata si intepaturi sau o presiune la nivelul lobilor occipitali si intr-o noapte am avut o stare foarte neplacuta, "senzatie de moarte iminenta", frica foarte mare, am presupus ca este un atac de panica. Am stari ciudate de agitatie si moleseala in acelasi timp si simt corpul parca ar avea cate o inima in fiecare loc, pulseaza. In momentul de fata iau tratament pentru "boala de reflux gastroesofagian", diagnostic pus de doctor specialist insa nu cred ca aceste simprome sunt date de aceasta boala. Poate fi ceva de la coloana, eventual chiar de la glanda tiroida sau considerati ca ar trebui sa insist pe cardiologie?
26 comentarii
0
16-09-2009, ora 12:59
Lorelaide
Nu este medic/terapeut
Lorelaide
Buna Doru1. Ai aflat mai multe despre cauzele afectiunii tale? Am aproape aceleasi simptome in timp ce toate analizele sunt bune. Multumesc.
0
21-09-2009, ora 15:33
doru1
Nu este medic/terapeut
doru1
Este a treia oara cand raspund insa nu apare comment-ul. Mai multe detalii nu am, singura observatie ar fi ca durerile sau starile neplacute dispar de cele mai multe ori la efort si ca, zic eu, au legatura cu mesele. Care este diferenta dintre simptomele noastre? Ma gandesc ca, in situatia in care este vb despre aceeasi afectiune, ne putem informa reciproc despre variantele aparute.Multumesc
0
15-10-2009, ora 21:33
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Si eu am aceleasi simptome, de la inceputul anului ma chinui, zici ca suntem frati, nu stiu ce sa mai fac(culmea, cand fac efort ma simt foarte bine).Saptamana viitoare ma duc iar la medic si o sa incerc iar o cura de medicamente homeopate care au dat rezultate vreo 2-3 luni dar acum iar ma simt naspa.exact simptomele pe care le-ai descris+ spasmofilie+ atacuri de panica, am zis ca dau coltul si nu doar o singura data ca tine/ am ajuns si la urgenta de 2 ori, dupa o perfuzie m-am pus pe picioare.La inceput a fost spasmofilie, am luat calciu, zinc, magneziu etc si mi-am mai revenit, in schimb acum ma inteapa in zona inimii si cand nu ma inteapa parca ma ustura in cosul pieptului.Ce e de facut?
Am inteles ca totul ar fi pe psihic, dar sunt superstresat si nu prea am cum sa ies din starea asta, pur si simplu ma enerveaza, nu mai sunt om de cand am starile astea.
PS: poate fi si tiroida, la mine a iesit cam vascularizata, posibil mi-a spus medicul de la urgenta ca asta sa-mi fi dat peste cap metabolismul+ stresul+oboseala+tigarile+cafeaua, alimentatia proasta si altele sa imi fi dat peste cap organismul.
Am observat ca in concediu, cu toate ca am pierdut noptile la mese si sprituri m-am simtit foarte bine.Odihna fizica nu a contat, a contat foarte mult odihna psihica.
0
16-10-2009, ora 00:34
doru1
Nu este medic/terapeut
doru1
Salut!

Culmea este ca o data m-am simtit foarte rau, am mers la un fotbal, initial doar sa ma uit insa nu am rezistat si "m-am bagat" si eu dupa care m-am simtit foarte bine o zi-doua! Deci tot dupa afort! Asa patesc si eu cu usturimea la nivelul sternului!
Asa ai si tu dureri de brate ( preponderent stangul) si cu picior? Am crezut sincer ca o iau razna, ca am ceva nedescoperit de medicina! M ai nou durerea apare aproape la subrat in stanga! Chiar nu stiu ce sa mai fac! Daca mai afli ceva spune-mi si mie, te rog! Eu stau in Buc, daca imi poti recomanda un medic homeopat as fi recunoscator! Numai bine!
0
16-10-2009, ora 18:46
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Doru, sa stii ca am aceleasi simptome, dureri de spate am mai putin, piciorul nu, in schimb am intepaturi in zona inimii, usturime in piept, dureri la subrat...etc.Si in plus mai am si starile de indispozitie, senzatia aia de acum zici ca dau coltu(astea sunt atacurile de panica).Saptamana viitoare, miercuri, ma duc la doctorita homeopata(e o tipa ok, chiar in regula, o recomand).O sa ii spun si de tine(sunt tot bucurestean) si o sa iti las datele ei de contact pentru programare.
Cati ani ai? eu am 37, am facut si eu sport sunt o persoana activa si sincer pana la varsta asta nu am avut asa ceva, m-am speriat destul de rau fiind ceva inedit, chiar cei de la urgenta faceau panarama cand m-am dus la camera de garda, "ce drak domne esti ditamai omu si faci dintr-astea?".Toti medicii mi-au recomandat si un consult la psihiatru.Am ramas interzis, ce legatura au intepaturile, sufocarea, atacurile de panica si toate celelalte cu capul?ei bine, se pare ca au legatura(e adevarat inca nu am ajuns la psihiatru, mai sper sa ma refac prin metode traditionale)
Ar fi multe de discutat, important este sa ai psihicul tare, iti dau de stire imediat cum vin de la medic saptamana viitoare.

PS:si pe mine tot acum aprox 8 luni m-au apucat intepaturile.
0
19-10-2009, ora 12:13
doru1
Nu este medic/terapeut
doru1
Salut,

Eu am 25 ani, si eu am facut sport, 4 ani handbal, vreo 6 fotbal! Astept atunci detalii despre medicul homeopat! Multumesc rumos
0
23-10-2009, ora 21:16
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Salut doru,
Am fost la doctorita si mi-a spus sa stau linistit, totul este pe fond psihic.
I-am spus ca nu pot sa cred, e ciudat cum starile de anxietate, atacurile de panica, intepaturile si starile de disconfort sa provina de la "cap".I-am mai spus ca m-am saturat de analize si sa-mi dea ceva ca nu mai pot.
Momentan fac tratament o saptamana cu un antidepresiv slabut, trebuie sa fac cateva analize si sa revin la control.
Daca starea mea nu se amelioreaza va trebui sa consult un psihiatru.Nu sunt nebun, dar se pare ca asta e solutia.
In cazul in care te hotarasti, suna si fa o programare, tel.021.3240135, dna. dr. Negoita.Cabinetul este pe Campia Libertatii in sectorul 3.
Bafta,
PS:momentan ma simt mai bine de cateva zile.O sa revin cu detalii.
0
24-10-2009, ora 09:37
doru1
Nu este medic/terapeut
doru1
Salut Razvan,

mai am programata saptamana viitoare o serie de analize dupa care, in functie de rezultatul acelora voi suna sa fc si eu o programare. Multumesc frumos, ma bucur ca te simti mai bine! Sanatate si bafta!
0
25-10-2009, ora 00:36
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Cred ca ar trebui sa faceti si un control la medicul endocrin pt tiroida, o hipofunctie a acesteia poate da toate aceste simptome pe care le descrieti!


Multa sanatate!
0
31-10-2009, ora 21:47
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Da Cristina, am auzit ca si tiroida ar putea da aceste simptome...la urgenta medicul mi-a spus ca ar trebui sa fac un control deoarece tiroida mea e cam vascularizata.Deocamdata am repetat analizele la 17cetosteroizi si potasiu urinar, iar miercuri dupa rezultat am reevaluare.
Daca nici de data asta nu fac progrese o sa ajung si la un specialist in tiroida.
Multumesc pentru sfat.
0
02-11-2009, ora 21:43
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
salutare. doru1 iti pot recomanda eu un medic homeopat. hai sa vorbim pe mess ID ul meu: alecomsrl
0
09-11-2009, ora 19:08
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Salut,
homeopat i-am recomandat si eu.
Revin cu noutati, am luat rezultatele la analize, 17 cetosteroizii au iesit sub limita, iar la reevaluare dna doctor mi-a facut trimitere pentru analize la Parhon.Se pare ca am ceva probleme cu glandele, asa cum era de asteptat(tiroida, hipofiza...ramane de vazut).
Problema e ca ieri mi-a fost iarasi rau iar azi la servici am avut si o cadere de calciu, era sa cad din picioare, noroc ca am luat o fiola de calciu si mi-am mai revenit.Ciudate simtome mai am si eu, cand ma simt bine, cand mi-e rau si mai am si caderi de calciu...nu stiu ce sa mai fac, dar constat ca de vreo 9 luni de zile am dat o caciula de bani pe medici analize si medicamente si mie imi este tot rau.
Voi aveti alte idei?
0
09-11-2009, ora 20:09
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
inca nu am numarat 9 luni ca tine Razvan, dar ma apropii de cifra asta(sunt la 6). Si la mine sunt stari si stari, acum sunt ok, peste cateva minute ma iau dureri, intepaturi, stari de oboseala etc. si eu am dat o caciula de bani pe medici si analize, dar din pacate nici unul nu mi-a spus ceva clar.ba distonie neurovegetativa, ba raceala la torace...si eu inclin sa cred ca e ceva pe fond psihic si ar trebui asa cum spui si tu multa odihna psihica, dar...cine naiba nu e stresat in zilele astea...am inceput o cura cu magne B6...sa vedem.sanatate
0
24-11-2009, ora 19:18
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Se pare ca am probleme cu glandele suprarenale, mai nou.Vineri m-am programat pentru control la Institutul Parhon.Revin cu informatii dupa control.
Genesis, nu cred ca faci mare lucru cu magne B6, daca ai aceleasi simptome ca mine si doru1, cred ca tot la endocrinologie trebuie sa mergi
0
24-11-2009, ora 19:32
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
salut Razvan? cine ti-a pus diagnosticul? ai faut ceva analize? sanatate
0
25-11-2009, ora 19:23
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Salut, asa cum spuneam mai sus am facut mai multe analize.Doctorita homeopata pe care i-am recomandat-o si lui doru1 m-a trimis sa fac printre altele si 17cetosteroizii.O valoare scazuta asa cum mi-a iesit mie, denota posibile probleme ale glandelor suprarenale, probleme care se manifesta aproximativ la fel cum descriam in posturile anterioare.
Inca de la primele investigatii, cand eram in crize si m-am dus la Camera de Garda, medicii care m-au consultat suspectau posibile probleme ale glandelor.
Diagnosticul inca nu l-am primit, am doar trimitere la Profesorul Dumitrache de la Parhon.Ieri am reusit sa-mi fac programare si vineri sa intru la consult iar poate atunci voi avea si un diagnostic.
Revin cu amanunte, sanatate si voua.
0
27-11-2009, ora 18:30
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Azi dimineata am fost la Parhon.Aglomeratie mare, dar am reusit sa intru.Diagnostic nu am inca, in schimb am facut iar un set de analize, nu ma intrebati ce fel de analize ca nu stiu, stiu doar ca am baut o cana de glucoza si apoi mi s-a recoltat sange de 2 ori la 1/2 ore apoi la 1 ora tot de doua ori si am plecat cheaun de acolo.Profesorul mi-a spus ca ceva am, dar nu s-a pronuntat inca, se pare ca nu am nimic la suprarenale, in fine, ramane sa imi iasa analizele si abia dupa aceea voi putea cred, sa am un diagnostic.
Cert este ca acolo vin multi cu simptome la fel cu cele pe care le descriam mai sus, fenomenul se pare ca este larg raspandit, sa speram ca am nimerit unde trebuie de data asta.
Va tin la curent, o seara buna.
0
18-12-2009, ora 22:07
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Salut,
Am noutati, mi-au iesit analizele, supernasoale...trigliceridele 463-foarte mari, colesterolul 250 si tot asa.
Diagnosticul pus de profesor- dislipidemie mixta si sindrom anxios iar ca medicatie: Omega3, Lucetam, Panangin, Crestor si Calmepam, urmand sa revin la un nou set de analize si consult in februarie.
Problema este ca ceea ce am citit in prospectul medicamentelor m-a pus pe ganduri, adica afecteaza rinichii si ficatul iar Calmepamul duce la probleme de erectie.
Intre timp am inceput sa tin si dieta, mananc numai cereale, iaurt, legume, fructe, pestesi pui la gratar fara paine.
2 saptamani m-am simtit destul de bine, dar azi iar am avut crize si intepaturi.
Nu stiu ce sa zic, incerc sa fiu optimist, dar criza de azi m-a pus iar pe ganduri.
Voi cum va mai simtiti?
0
18-12-2009, ora 22:49
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
salutare Razvan. si eu am in continuare "crize" dar daca nu am gasit nimic organic incerc sa stau linistit, e destul de greu dar...incerc. trigliceridele abia acum ai aflat ca le ai mari? nu ai mai facut si inainte analize, ca eu asta am facut prima data. si daca la inima nu ai nimic, de ce ti-a dat panangin?...ma rog...poate preventiv. sanatate
0
19-12-2009, ora 21:06
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Salut, la inceputul anului cand au debutat crizele aveam trigliceridele doar 185, dar de la 185 la463 nu e in regula deloc, cat despre panangin nu am idee, este folosit si la probleme cardiace dar din cate am inteles si in problemele endocrine sau de anxietate.Medicul nu mi-a explicat absolut nimic referitor la medicamentele pe care mi le-a dat, despre dieta de asemenea nu mi-a spus nimic, dar ma rog fiind o mare somitate in endocrinologie, ma gandesc sa urmez tratamentul pe care mi l-a prescris si voi vedea in februarie cand voi reface analizele ce se mai intampla.
Despre distonia neurovegetativa voi ce stiti, parca tu Genesis spuneai ceva de ea, se pare ca simptomele sunt asemanatoare cu ale noastre.
Eu unul nu mai stiu ce sa cred, nu vreau decat sa fiu calm si sa sper ca voi avea un an mult mai bun.
Va doresc Craciun fericit si multa sanatate!
0
20-12-2009, ora 00:56
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
Salut Razvan. Sa iti spun cum a fost la mine: in primavara am avut intepaturi in zona inimii, normal primul gand - ceva la inima...Am fost la cardiolog acolo mi-au facut EKG, aveam doar pulsul ridicat, asta din pricina fricii de halatul alb, eu sunt un pic anxios, deci a fost sa zicem ceva normal aceasta tahicardie. Eu tot aveam palpitatii din cand in cand dar le-am pus pe seama oboselii, fumatului, etc asa ca nu mi-am facut probleme. Medicul a zis sa iau ceva pentru palpitatile astea. In fine, am zis sa vad si o alta parere, de la un alt cardiolog, teama cea mare a mea fiind, si este inca, ca am ceva la inima. M-a consultat, am facut in plus si ecografie, rezultat normal. Avand analizele facute, inclusiv TSH pentru tiroida, cardiologul mi-a pus diagnostic distonie neurovegetativa. Ce o fi asta Dumnezeu stie. Explicatiile de pe net dau ca si cauza psihicul, adica, daca organic totul e ok se pune acest diagnostic :))... Se prea poate, eu am devenit cam ipohondru in ultimul timp si asta nu e bine deloc, dar nu putem pune totul pe seama ipohondriei, asa ca inca am impresia ca totusi e si ceva organic. Am de gand sa fac si eu un consult mai amanuntit al tiroidei, poate scrii te rog si cum se poate face o consultatie la Parhon. Se poate merge direct acolo si eventual plati consultatia? Ce analize ti s-au recomandat de medicul de acolo. Te rog daca poti posteaza. Multumesc si sanatate!!!
0
20-12-2009, ora 10:31
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Salut Genesis, asa cum spuneam mai sus, am o doctorita homeopata care a presupus ceva probleme endocrine dupa ce analizele la 17 cetosteroizi si potasiu urinar nu au iesit prea bine.Avand in vedere aceste analize m-a indrumat catre Parhon la profesorul Dumitrache sau doctorita Marinescu.La Dumitrache se intra foarte greu, cu programare direct la asistenta lui sefa, doamna Cristina(eu am avut noroc ca am reusit sa intru la el printr-un medic de la Spitalul Floreasca).Doctorita Marinescu, care este sotia celebrului Marinescu de la maternitatea Giulesti, are si cabinet particular din cate am inteles asa ca poate ai mai multe sanse sa intri.
Sfatul meu este sa te duci la Parhon daca nu cunosti un medic care sa te recomande si sa le *atingi* pe asistentele de acolo(cam greu la Dumitrache, e aglomeratie mare, se calca lumea in picioare).Intreaba si tu in stanga in dreapta si sigur vei reusi sa intri la unul din ei.
Analizele recomandate nu le stiu, dar au fost cele normale de sange care se fac de obicei, inclusiv glicemie, TSH, etc.

Sa nu uit, sa ai si o adeverinta de salariat la tine, deoarece analizele le vei face acolo si o sa iti faca fisa de internare.
Dr. Dumitrache am inteles ca nu mai este disponibil in perioada 15.12- 04.01., cred ca e in concediu.

Intre noi fie vorba si eu ma gandesc tot timpul la probleme cu inima, foarte dubioase intepaturile in partea stanga, tocmai de aceea in ianuarie voi merge la cardiolog sa-mi fac un control amanuntit, cu toate ca de aproape un an de zile toti medicii cu care am intrat in contact mi-au vorbit numai de psihic si anxietate.
Iti stau la dispozitie cu orice alte informatii si tine-ma si pe mine la curent.

Multa sanatate.
0
05-03-2010, ora 08:31
alexiaiuli
Nu este medic/terapeut
alexiaiuli
Buna tuturor,
si eu ma confrunt cu probleme asemanatoare cu ale voastre de 3 ani.Este adevarat ca nu am facut analize pentru glande pana acum, decat o ecografie la tiroida dar in rest simptomele sunt ca si ale voastre:intepaturi prin torace, predominant partea stanga, amorteli si furnicaturi, ameteli usoare, sete de aer( parca nu imi permite diafragma sa trag aer cat am nevoie).Momentan iau complex de vit B si niste Vitamax si ma duc la psiholog.Se pare ca am o tulburare somatoforma.Si eu ma gandesc uneori la inima dar cati medici m-au consultat pana acum au zis ca e ok si ca nu se justifica mai mult de o electrocardiograma(care de altfel iese ok).Pneumologul dupa ce m-a ascultat la plamani a zis ca nu e cazul sa ma iradiez pentru ca am zgomote pulmonare normale.Medicul de familie crede ca de vina e circulatia proasta a sangelui.Nu stiu cum e la voi dar la mine simptomele inceteaza ca prin farmec seara pe la 8.30 si dorm ca un bebelus.La voi cum mai evolueaza?
0
03-01-2011, ora 19:59
viorel27
Nu este medic/terapeut
viorel27
salutari la toti am citi coment voastre si eu ma confrunt de 1 an cu sintome ciudata a plecat de acum 1 an cind am avut o cadere de calcium de la exces de tigari si cafea si ne mancat la timp dupa care sa intelegeti sa intimplat de craciun anul trecut asa zis am aujuns la urgente apoi miau zis ca este de la exces sa stau linistit am plecat inapoi acasa in fr locuiesc in lyon in vara anului asta din cauza oboselii si banbuiesc a stresului ca nu ma intelegeam cu femeie am loato rasna adica mise furnica creierul ma durea stomacul intepaturi ba la ficat ba rinichi ca inima etc toate am fost la doctor acolo si a zis ca este de la creier mia dat pastile nu mai stiu exact dar cind am loat 1 seara am dormit de ziceai ca nu mam trezit 2 zile dupa care dimineata aveam 10000 de draci si nu mai suportam pe nimeni cind patr vb cu mine imi venea sa il omor !!
iar acuu is la parinti in ro si tre sa plec iar si ma lupt toto cu asa zis sintome bizare nu stiu de unde vin ca analize am facut de toate pina si ecografii complete la paris si miau zis ca sunt ca si nou dar defapt imi e rau de mor!
seara am senzatii ca ma sufoc in somn si imi e frica de zici ca tre sa imi sun familia ca gata mor nu ma mai trezesc!
care are un remediu sa zica sa ne treaca frate !!
mersi
0
05-01-2011, ora 22:42
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
Salut Viorel, in primul rand sa stii ca este foarte greu sa inteleg ceea ce ai scris, iar in al doilea rand sa stii ca remediu la ceea ce avem noi este greu de gasit...problema se pare asa cum am mai spus este de natura psihica.Un remediu imposibil, ar fi sa te duci in varful muntelui si stai acolo 1 an fara telefon, televizor, cafea si tigari.
Un alt remediu mai accesibil ar fi sa lasam naibii tigarile, cafeaua si sa facem cat mai mult sport, miscare in aer liber, deconectare(filme, teatru, spectacole) si de asemenea o alimentatie cat mai sanatoasa...legume, fructe, etc.
Cu tratamentul medicamentos este mai greu, eu deja fac tratament de 1 an si mari imbunatatiri nu simt, este adevarat ca analizele au iesit mult mai bine, dar ma simt cam la fel.
De revelion vorbeam cu cineva care mi-a spus ca are ca si mine hipotiroidism si timp de 6 ani a urmat tratament medicamentos fara rezultate, iar de 2 ani a trecut pe medicamente homeopate si-a schimbat stilul de viata si alimentatia, iar acum se simte excelent.

Cam asta ar fi in mare, eu deja ma chinui de 2 ani si cred ca trebuie sa recurg pana la urma la aceste metode, alta sansa nu prea avem.
Bafta si multa sanatate.
0
18-01-2011, ora 18:08
Lavera
Nu este medic/terapeut
Lavera
Am 26 ani. Acum 4 luni am nascut prin cezariana din cauza tensiunii mari aparute in ziua nasterii: 140/100, iar in timpul operatiei 180/120. Dupa nastere s-a reglat la 115/70. In prima saptamana dupa nastere am avut dureri de maini, furnicaturi, amorteli. Din a 2 saptamana pana in prezent ma inteapa cand in dreptul inimii, cand mana stanga, cand piciorul drept, de fapt am intepaturi de scurta durata (aprox 10 secunde) in tot corpul. Nu stiu ce sa fac. Am facut EKG, ecografie cardiaca de 3 ori - au iesit bune; analize la sange - nimic gravi si radiografie la toata coloana - mici osteofite posterioare, coloana rotita spre dreapta, drept urmare tratament cu Magne B6, Ginkgo si Calciu, cu tiroida nu am probleme. Dupa o luna de tratament resimt aceleasi intepaturi in special in maini si la inima..nu stiu ce analize sa mai fac, ce ma sfatuiti? D-na doctor sustine ca problema ar fi pe fond depresiv - anxios si de la coloana. Vreau sa fiu sanatoasa pt copilasul meu.
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.