Probleme Penis

19-01-2014
expemand58
Nu este medic/terapeut
expemand58
Buna. Am si eu ceva probleme si intrebarii:
1.La 16 ani este ok 9 cm in stare normala nu stare de rectie?
2.Uneori penisul se face foarte mic dar nu stiu de ce. Poate fi vreo problema?
3. Am niste chestii sub pielea penisului albe.. nu stiu ce sunt. sunt ca niste frimituri. Si pe piele mai am un fel de bube dar nu stiu cum sa le zic.. ceva asemanator cosurilor.
4.Tin minte ca atunci cand eram mai mic imi curatam mereu sub piele penisul insa de vreo 4 ani n-am mai facut asta.
5.Nu-mi pot trage pielea decat destul de putin este normal?
6.Din cate observ si sub penis la scrot unul este mai jos si unu parca este tinut mai sus.. De ce?

Nu as vrea sa fie ceva inneregula deci as dori sa imi spuneti daca este ok.. ce ar trebui sa fac?.. Deja ma agit foarte mult din cauzele astea. Uneori nici nu pot dormi din aceasta cauza. Astept niste pareri/raspunsuri multumesc.
2 comentarii
0
19-01-2014, ora 01:59
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
In primul rand verifica daca ambele testicole sunt coborate in scrot daca unul nu este coborat atunci mergi la un control ca nui de gluma.
In al doilea punct daca nai facut niciodata in ultimii ani o decalotare totala ( sa tragi pielea in spate pana la capat) atunci ar fi cazul pt ca o sa te doara mai tare la primul contact sexual popular ata nu este rupta( ata este un elastic ca sa zic asa si care tine pielea mai stansa in fata) este bine sa speli si acea portiune.
Marimea este ok nu te mai stresa atata pt ca toata viata ta o sal auzi pe unul si altul ca o are ca a calului, asta nu inseamna ca tu nu poti satisface o femeie.
0
19-01-2014, ora 16:40
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
1.la 16 ani este ok stai linistit...important este sa sti e sa faci cu ea in stare de erectie.
2.uneori se face mai mic atunci cand nu ai nici un fel de activitate(masturbare, s-au contact sexual) s-au in contact cu un mediu rece...
3.aici trebuie sa mergi la un medic dermatolog ca sa vada exact ce sunt acele "cosuri" de care zici tu..ideea e alta...orice ti se pare ca nu e normal sa fie acolo(cosuri, bubite, negi etc etc)trebuie sa mergi la medic imediat!
4.penisul(cap, decalotare si baza)+scrot trebuie spalate ff bine indiferent de situatie(eu obisnuiesc sa decalotez dupa urinare si sa dau putina apa si apoi sa sterg cu hartie igienica...este un mod igienic pe toata durata zilei)
5.nu poti sa tragi pielea din cauza ca nu ai decalotat capul penisului de fiecare data..te-ai obisnuit sa o tragi putin cand urinezi si atat...pai nu e normal pt ca vei avea probleme si dureri la actele sexuale..chiar si masturbare...asa ca sfatul meu este ca atunci cand faci baie, sa incepi sa decalotezi de fiecare data ca pielea sa se traga inapoi oricand fara dureri si fara sa te incomodeze.
6.nu stiu cat de normal s-au anormal este.atata timp cat nu te doare s-au nu te incomodeaza...si nu cred ca stau asa tot timpul...

Deci in mare parte nu se intampla nimic Ingrijorator cu tine...totul este sa ai o igiena buna si atunci cand ai un contact sexual sa te protejezi de bolile transmisibile sexual(neaparat sa te feresti)...sper ca te am putut ajuta!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •