Probleme Nerv Ulnar

12-07-2012
Tudor2323
Nu este medic/terapeut
Tudor2323
Buna ziua ! Vreau sa va spun problema mea: In decembrie 2011 Mi-am simtit degetele mic si inelar amortite si uneori furnicaturi in ele. Am fost la doctor, mi-a zis ca am un nerv presat probabil de la calculator (de cand stat la calculator am simtit amorteala )si am facut fizioterapie. 5 sedinte inainte de craciun si 5 in luna februarie. Dupa primele sedinte m-am simtit mult mai bine si crezand ca este un fleac am mers la sala. Situatia s-a agravat si am ajuns ca inainte de tratament. Dupa urmatoarele sedinte nu am simtit o inbunatatire clara. In luna mai am fost la alt doctor care mi-a dat diagnostic de sindrom guyon si tratament medicamentos. Dupa cateva saptamani am simtit o usoara ameliorare. Apoi am fost iar la fizioterapie unde senzatia din degete s-a schimbat de la o usoara hipoestezie la hiperestezie. Am inceput sa simt si in palma asta. Initial in palma nu simteam o problema. Partea buna a fost ca am obtinut 100% din forta in degete, inainte aveam 80%. Cum am raspuns greu la fizioterapie mi s-a facut si o injectie cu cortizon. Urmatoarele zile mi s-a umflat mana, mi-a intepenit, inclusiv cotul de abia puteam sa ating degetul aratator de cel mare. Apoi si-a revenit dar parca era putin mai rau ca inainte. La 7 zile dupa injectie am baut excesiv de mult. A doua zi m-am trezit cu o stare mai proasta a mainii. Si asa sunt acum, am sa merg la Bucuresti in o saptamana, vreau sa fac un EMG si sa vorbesc cu un alt medic si vreau sa merg si la un chiropractician. Ce nu am spus inca este ca uneori ma trezesc cu o senzatie de amorteala la aceleasi degete la cealalta mana dar asta foarte rar si imi trece intr-un minut. O perioada scurta am simtit amorteala si la picioare. Este posibil sa fie de la coloana ? Am mici probleme si cu partea de sus a coloanei mici senzatii, nu dureri (tot de la calculator)
3 comentarii
0
12-07-2012, ora 14:02
Tudor2323
Nu este medic/terapeut
Tudor2323
Am aceasta problema de 7 luni, nu am facut ce trebuia de la inceput dar nu cunosteam gravitatea situatiei. Am simtit ca tratamentul nu ma ajuta cu adevarat. Nu stiu ce ar trebui sa fac. Operatia este o varianta dar nu sunt sigur. Daca nu ma ajuta ? Plus ca am auzit ca este timp de refacere foarte mare. Poate cineva sa imi dea un sfat ? Puteti sa imi recomandati si un centru si un doctor bun la Bucuresti, inclusiv un chiropractician ?
0
15-07-2012, ora 21:35
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! In cazul existentei unor leziuni nervoase periferice, procedurile de fizioterapie pot agrava aceste leziuni prin elongari, lezarea directa de catre electrozi si nu cred ca este utila administrarea de preparate cortizonice in leziunile nervoase, pentru ca nu regenereaza nervii, asta ar putea face injectarea de celule stem. Eu iti recomand sa consulti si un chirurg plastician. Interventii pe nervii periferici, cu rezultate bune, se fac in Clinica de Chirurgie Plastica; Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Universitar Bucuresti. Iti recomand si un RMN de coloana cervicala; numai bine
0
12-09-2012, ora 12:47
Tudor2323
Nu este medic/terapeut
Tudor2323
Problema persista. Am facut testul EMG si s-au gasit valori normale pt. viteza de conducere, amplitudine si latenta distala. Imi puteti recomanda unde sa fac un RMN ? Se gasesc chiar si in orasul meu (Brasov) dar vreau sa fie de calitate si interpretat de cineva cu experienta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: