Problema ureche

16-06-2013
ggmihai
Nu este medic/terapeut
ggmihai
Buna ziua, acum 4 zile mi-am 'zgandarit' urechea cu degetul(am incercat sa ma scarpin) a 3 a zi mi s-a infundat urechea. Nu am durere, mi-am pus solutie auriculara cu cloramfenicol si fluocinolon, otocalm si nurofen o pastila la 8 ore, azi e a 5 a zi si tot senzatia de infundat am. Care sa fie problema? Ma gandesc ca daca era dop de ceara ar fi trebuit sa imi treaca cu solutia auriculara, daca era infectie ar fi trebuit sa ma doara sau sa imi treaca cu otocalm. Nu gasesc solutie, sa mai astept 1 zi doua poate isi face efect tratamentul?
3 comentarii
0
16-06-2013, ora 17:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai bine mergeti la un orl-ist.
0
17-06-2013, ora 16:10
Audionova
Nu este medic/terapeut
Audionova
am inteles ca v-ati administrat un tratament care nu a fost recomandat de medic, acest lucru nu este de incurajat.Nu ati simtit nici o ameliorare, poate acesta a fost chiar inutil. Nu cred ca asteptarea este in favoarea dumneavoastra, cel mai potrivit ar fi sa mergeti la un medic O.R.L.
0
17-06-2013, ora 22:00
ggmihai
Nu este medic/terapeut
ggmihai
Am rezolvat, am fost la ORL si se pare ca aveam un dop de ceara. Am intrebat daca se poate preveni si am inteles ca unele urechi secreta ceara mai multa decat altele etc. O sa imi fac un control cam o data la un an ca sa previn neplacerile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.