Problema testicul drept

18-01-2014
IonutzGianny
Nu este medic/terapeut
IonutzGianny
Buna ziua.De ceva vreme daca scau mult pe scaun sau in sezut, in scrot pe partea dreapta mi se umfla o vena care la palpare este moale dar dureroasa iar daca stau intins in pat nu mi se umfla si am o durere testiculara suportabila...Mi-am facut ecografie, mi sa gasit piatra la rinichi si mi sa spus ca este posibil sa ma doara testiculele din cauza rinichilor dar ce legatura are acea vena???
Imi poate spune si mie cineva care a mai patit asa sau imi poate explica si mie cineva?
3 comentarii
0
19-01-2014, ora 01:40
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu am patit ca tine in 2008 cu o diferenta; cand ridicam cava greu sau copilul in carca vena se umfla mai mult si la ceva timp am avut cateva crize de inima.Hai sati explic ce am avut eu: mai multi doctori mau vazut si au palpat scrotul punandumi diagnosticul de varicocel urma sa ma operez de varicocel, dar cand am mai facut o ecografie inainte cu 3 ore de a intra in operatie sa descoperit ca aveam cancer pe rinichi.
CE LEGATURA ARE RINICHIUL CU VENA? cand faceam eu efort tumora se umplea cu sange ( mia aratat pe monitor la ecograf) si marinduse astfel apasa pe vena cava ( este vena care pleaca din inima si duce sange in tot organismul sunt 4 doua pleaca la cap si doua la picioare) si atunci acel sange trebuie sa se acumuleze undeva, sau poate fi si VARICOCEL adica de la ridicat greutati si el se rezolva laparoscopic din cate mi sa zis.
0
19-01-2014, ora 23:58
IonutzGianny
Nu este medic/terapeut
IonutzGianny
Mie la rinichi nu mi sa gasit decat piatra in rest nimic...urmeaza sa-mi fac niste analize mai amanuntite..o ecografie doppler si alte analize sa ma linistesc...la tine sa rezolvat cu cancerul?
0
20-01-2014, ora 19:12
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Inca fac chimio si un rezultat concret voi avea pe 27-28 februarie cand fac CT-ul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •