Problema penis

19-11-2013
Cucurigup
Nu este medic/terapeut
Cucurigup
Salut, astazi am observat ca penisul meu nu intra in stare de erectie la fel cum intra inainte si vreau sa stiu de ce.
pot ejacula, dar penisul nu mai intra in stare de erectie la fel de repede cum intra inainte.
7 comentarii
0
19-11-2013, ora 16:25
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
salut


cat de des te masturbezi???cred ca o problema este masturbarea excesiva(adica prin masturbare se elimina tensiunea sexuala pe care ai acumuat-o si automat penisul tau nu mai intra in erectie atat de usor sa zicem...)apoi mai este pe plan psihic...cred ca de fapt aici trebuie sa lucrezi...si anume sa te relaxezi mai mult cand esti cu prietena/iubita..si sa nu te gandesti prea mult la asta...o erectie o ai atunci cand ochii vad si cand mainile tale exploreaza trupul femeii...asa ca tu asta trebuie sa faci mai multt...o ai rezultate o sa vezi!!!!nu te baga pe pastile si alte chestii care "intaresc" pe moment penisul..ca vei fi dezamagit in timp.gandeste te ca tu vrei sa ai erectie si cand ai 40, 50 de ani...nu doar acum la varsta ta...asa ca este doar un sfat pe care ti-l ofer!!!!multa bafta!!
0
19-11-2013, ora 19:47
Cucurigup
Nu este medic/terapeut
Cucurigup
Poate fi vorba despre masturbare in exces?
Adica, nu o fac tot timpul.. dar daca am ocazia.
O data pe zi poate fi considerata in exces?
Mai poate fi factor si o lovitura primita in zona testiculelor?
0
20-11-2013, ora 14:27
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
pai o data pe zi=7 zile pe saptamna...sex de cate ori faci???acum nu e vorba ca o faci excesiv dar ma gandesc ca la tine poate are vreo legatura cu erectia...dar cum ti-am zis mai sus, problema e psihica si aici trebuie lucrat si anume nu trebuie sa te gandesti daca intra in erectie s-au nu..pentru ca involuntar creierul asta percepe sa nu intre in erectie..fii relaxat in timpul preludiului si o sa vezi ca efectele sunt pe masura...(acum depinde si partenera ta cat de bine te cunoaste, daca stie ce iti place, daca stie unde sa te atinga...chestiile astea conteaza sa sti)...multa bafta!!!
0
20-11-2013, ora 22:01
Cucurigup
Nu este medic/terapeut
Cucurigup
Pai da ma si gandesc daca intra sau nu si ma ingrijorez.
Nu poate fi vorba de impotenta, nu?
0
22-11-2013, ora 23:45
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Cucu nu ai spus ce varsta ai...sau poate nu am fost eu atent...nu stiu de unde si-a dat seama Adirafa cati ani ai ca eu nu. Are dreptate putin adirifa cand vrea sa-ti bage creierul in erectie. Hai ca intru eu in amanunte acum. Cand faci masturbare stii adica ce..te uiti la reviste...filmulete ceva...?..sau cu ochii pe pereti..?..ca in cazul asta putem vorbi de erectia creierului sau nu. Ca sa nu mai bagam acum si stimulentele prin mangaiere care pot contribui. Acum ca sa fiu iar sincer eu sunt de parere ca tu faci si putin cam mishto pe aici pe forum...si sa zic de ce...am gasit postat de tine un comment care m-a lasat masca...adica no comment..hai ca iti redau si ce ai postat tu...care sincer eu cred ca e la un mare mishto..."""Salut, am auzit astazi de la cineva ca s-a masturbat de mai multe ori (in zile diferite) fara sa faca dus si din cauza aceasta nu ii se mai poate dezvolta penisul.
Eu insa sunt foarte atent cu igiena insa m-am speriat putin. Este adevarata treaba asta? Daca te masturbezi si nu iti speli penisul nu se va mai dezvolta? Sau este doar un zvon?"""'
- See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Nedezvoltarea_penisului?_078985.html#sthash.cGANty8A.dpuf
0
22-11-2013, ora 23:50
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Adirafa esti curios frate...pai care e diferenta de vrei sa stii de cate ori face sex?...poate deloc?..care e problema ca diferenta intre masturbare si sex nu prea este...sau poate ca este..prima este mai reusita si mai putin frustranta.ca nu risti reprosuri de la femela in calduri in caz ca soldatzelul nu este la datorie la cote maxime.hai sa fim seriosi.si nu ipocritzi.!. Adirifa hai zi-o si pe aia.", Eu nu ma masturbez.." si te felicit...
0
23-11-2013, ora 00:02
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
ZAu adirafa de unde o scoti pe asta cu partenera lui si vrei sa stii cum il exploreaza aia si cum se excita sau nu bietul baiat... ca nu pricep...cucu nu a spus despre asa ceva si poate nu are partenera...nu crezi ca mergi cam prea departe cu imaginatia.daca nu cumva in halucinatoriu.? Sau poate o fi obligatoriu si de la sine inteles ca toti tipii trebuie sa aiba o partenera?..ca daca nu.nu e de bine?...Hai mey termina cu fantasmagoriile astea de 2 bani. E absurd. Ceea ce tu crezi ca "chiar conteaza".. e numai pentru tine.Fa bine si nu generaliza propriile concepte ca reguli general valabile ca e mai bine asa. Sau poate mai bine iti deschizi niste cursuri de predare a tehnicilor de preludiu cu o prezumtiva iubita. Ca nu stiu de unde ai presupus ca prietenul nostru comun cucu are iubita ca sa ii predai asemenea tehnici. Eu presupun ca nu are. Sincer nu ma intereseaza realitatea.!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Circumcizia la barbati
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •