Problema penis

28-12-2012
marian87
Nu este medic/terapeut
marian87
salutare,
1. Am 14 ani, si am o problema cu penisul.. cand eram mai mic am fost operat dar nu stiu cum se numeste "boala" de care am fost operat, incerc sa va explic..
Din cate imi amintesc am fost operat pentru ca aveam 2 gauri de unde iesea urina, a fost ca si "decoltat" penisul dar in partea de jos am o gaura pe unde urinez, dar nu arata ca o gaura, parca e o crepatura, iar gaura pe unde ar trebui sa urinez defapt nu functioneaza.. cam asa arata taietura, e o taietura de la gaura principala de unde trebuia sa urinez pana putin mai jos: http://iceimg.com/i/a4/b6/e9f321efb1.png arata ca o deschizatura pe partea de jos a penisului, dar foarte urat, extrem de urat ca si acum as fii lovit, e posibil sa mai am sperma? am incercat de atatea ori sa fac sa iasa sperma dar nu am reusit pur si simplu.. mi se face capul penisului rosu si nu se intampla nimic.. :(

2.Asa, alta problema ar fii ca mi se scoala foarte repede.. cateodata mi se scoala din nimic, doar asa pur si simplu.. mai mereu cand sunt cu o fata daca cumva ma apropii de ea sau ma atinge asa putin pe picioare, sau doar daca ma gandesc ca se poate intampla ceva asa mai intim mi se scoala foarte rapid, care ar fi problema? ce as putea face ?

3. Cand mi se scoala, mi se scoala intr-o parte si nu numai cand e sculata, si cand sta pur si simplu, sta intr-o parte.. iar capul penisului imi sta in jos, ca un carlig care ar fi problema? sau este aceasta o problema?

Astept raspunsuri cat mai sincere, fara bataie de joc, nu e vina mea ca am aceste probleme, chiar nu mi le doream
Daca este vreun specialist, daca ne putem contacta pe yahoo messenger sa-i dau poza cu penisul, sa vada mai exact cum arata poate are vreo solutie pentru mine :)

Sarbatori FERICITE ~!
2 comentarii
0
28-12-2012, ora 15:58
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
boala se numeste hipospadism si cautati un urolog bun care poate sa va explice ce se poate face
0
28-12-2012, ora 16:20
marian87
Nu este medic/terapeut
marian87
Am cautat informatii si am vazut chiar si poze, si da asa este numita boala..
Cu celelalte intrebari ma poti ajuta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici