Problema in zona intima. | Forumul Medical ROmedic

Problema in zona intima.

31-01-2013
zxcvbn
Nu este medic/terapeut
zxcvbn
Cu respect va salut si imi cer scuze ca va intreb si eu dar vreau un raspuns specific problemei mele.

Sunt cu o fata de cativa ani, nu am avut pana acum nici un fel de probleme sexuale, folosim prezervativ... nu mereu deci antoconceptionale nu ia. Acum 3 zile din senin mi-a zis ca are niste mancarimi in zona intima, seara am incercat sa facem sex neprotejat, dupa cateva secunde a zis ca nu poate. Ziua a 2-a am observat ca am si eu mancarimi, ieri am observat ¨branza¨ in cantitati mari, piele de la varful penisului inrosita si un pic dureros la decalotare si o mica taietura la ata penisului. Mentionez ca eu am mai avut relati si cu altele dar in urma cu peste 5-6 ani.

Va preamultumesc!
5 comentarii
0
31-01-2013, ora 18:38
masada
Nu este medic/terapeut
masada
sa mearga la ginecolog, e posibil sa aiba candida...cu tratamentul corespunzator trece. cred ca 90% dintre femei au candidoza la un moment dat.
0
01-02-2013, ora 16:18
zxcvbn
Nu este medic/terapeut
zxcvbn
Se pare ca lucrurile se mai indreapta, se poate sa treaca de la sine candida?
0
01-02-2013, ora 18:24
masada
Nu este medic/terapeut
masada
nu.
0
17-02-2013, ora 23:46
zxcvbn
Nu este medic/terapeut
zxcvbn
Buna seara, am fost la farmacie si ne-a dat Lemexin si mie si ei. Aparent ne-a trecut, dar mie mi se pare ca pielea nu mai are aceiasi elasticitate, parca e mai fina si parca ma strange la decalotare. Daca insist la decalotare apar parca niste crapaturi. Ar putea fii de la Lomexin sau sa nu fii trecut total candida sau mai grav sa fie altceva? In cat timp trece candida 2-3 zile sau 1-2 saptamani. Am fol Lemximul maxim de 2 ori pe zii si numai dupa idiena locala.

Rog un medic sa imi spuna ce parere are.
Multumesc.
0
04-02-2015, ora 00:10
gogutzu
Nu este medic/terapeut
gogutzu
salut zxcvbn, am aceeasi problema ca si tine, folosesc si eu tot lomexin crema, dar parca tot degeaba, din contra cred ca am facut o alergie la el pt ca mi-au iesit niste bube si pe corp( maini, coate si chiar genunchi) sunt curios daca ai scapat de aceasta problema si cum ai reusit, ti-as fi recunoscator dacca mi-ai putea raspunde
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: