Problema fara raspuns

07-03-2011
ravenliv
Nu este medic/terapeut
ravenliv
Buna ziua,
Am 25 de ani si de cateva luni ma simt destul de ciudat. Am senzatii suparatoare de la stomac, dureri toracice(partea stanga jos), usoare dureri de cap, iar din cand in cand o stare de oboseala sau lipsa de aer (nu in acelasi timp si nu apar regulat). Am fost la cardiologie si am facut EKG si ecografie cardiaca si nu mi s-a gasit nimic, doar o usoara stare de tahicardie - care s-a pus pe seama emotiilor. De asemena am luat magneziu si calciu la recomadarea medicului dar starile nu s-au imbunatatit. De curand am fost la o clinica privata si acolo mi s-a zis ca am o gastrita datorata unei stari de "nervozitate" a tubului digestiv, stare care ar putea fi cauzata de hipertiroidism. Se poate asa ceva, avand in vedere ca nu am slabit deloc in aceste luni, nu transpir, iar tensiunea arteriala este normala120 cu 75 si nici nu am avut-o marita vreodata. Mentionez ca acum cateva luni mi-a murit subit cineva apropiat, fapt ce m-a dereglat profund, ma trezeam noaptea si eram f speriat si agitat.
Va multumesc pentru atentie si va rog sa ma statuiti ce ar trebui sa fac, deoarece m-am saturat sa merg pe la medici degeaba si sa dau banii aiurea.
1 comentarii
0
07-03-2011, ora 14:39
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
1. ca sa excluzi sau sa tii se dovedeasca problema durerii de stomac, du analiza din "scaun" costa 45 lei si vezi DACA, ai Helycobacter (eu cred ca, pe baza starilor a ceea ce ti s-a intamplat in ultima perioada) sau /si paraziti intestinali- s-ar putea. E greu?..NU-I dureros si, astfel ai exclus prima varianta.
2.fa-ti analiza din sange pt.calciu, magneziu si mai ales sideremia (fierul)...cu trimitere de la medicul de familie, analizele sunt gratuite...si in functie de rezultate, pot sa zic -atunci si cu ce sa continui.
3.de unde stii ca, ai hipertiroidism?..si de acolo vin multe..stari..
daca nu stii inca, fa tot din sange analizele:TSH, FT3 si FT4, anti-TPO (sunt gratuite DOAR, cu trimiteri de la medicul specialist).
Concluzie:
Iar daca vrei, inainte de aceste rezultate sa fii mai linistit, mergi la medicul de familie care-ti va recomanda xanax de 025/zi (nu are interdictie la condus masina)..si daca te linistesti..ai timp, sa-ti faci si celelalte investigatii.
Sanatate si astept vesti de BINE.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.