Problema digestiva sau ORL?

26-07-2008
ladyxz
Nu este medic/terapeut
ladyxz
Buna. Sotul meu se confrunta de cateva luni cu o senzatie de gat inflamat. La inghitire simte ca e inflamat, nu-l doare, nu are febra. A facut cred ca vreo 3 controale orl la 2 medici si ambii au spus ca la palpare nu se sime nimic iar in gat nu are nimic. Apoi a urmat o serie de analize ale sangelui: hemolucograma, calcemie, TSH, T3, T4 si exudat faringian. Toate sunt in parametrii normali mai putin exudatul.au gasit streptococ.
A urmat tratament de 7 zile cu Ospen si 4 saptamani la rand va face o injectie cu Moldamin /sapt. Acum este deja dupa prima injectie cu Moldamin si el nu simte nicio ameliorare. Bineinteles ca a avut si zile mai bune...dar sunt zile in care simte ca la inceput...o senzatie de gat umflat si asta il face parca sa inghita tot mai des.
Credeti ca ar putea fi altceva decat infectia amigdalelor? Un medic i-a spus ca are radacina limbii mai mare, mai dezvoltata.si de aceea se simte asa!!!..curioasa afirmatie. Daca tratamentul acesta nu da rezultate i -a propus scoaterea amigdalelor. Doresc un sfat, ce analize ar mai putea face? Ar putea fi altceva mai jos de amigdale.??...el localizeaza mai jos de amigdale acest simptom.
1 comentarii
0
11-08-2008, ora 00:00
suzana53
Nu este medic/terapeut
suzana53
Si fratele meu a facut injectii cu moldamin cand i s-a depistat streptococ in gat. Aveti rabdare, 4 saptamani nu e mult pentru a scapa de o infectie atat de periculoasa pentru inima cum e streptococul.Cautati informatii despre acest germene si faceti-va si dvs un examen, chiar daca nu va deranjeaza in gat puteti fi purtator sanatos...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici