Problema Testicul!

07-09-2012
Sebel
Nu este medic/terapeut
Sebel
Buna ziua.Am 14 ani si simt oarecum un discomfort in zona testiculelor..mai ales deasupra celui stâng.Deasupra lui simt un fel de noduri mai mari.Tin sa precizez ca din cauza acestor noduri testiculul are o forma ciudata.Facand comparatie intre cel drept si cel stang se vede diferenta ca cel stang este mai mare din cauza acelor noduri.Nu stiu daca are legatura dar scrotul si testiculele sunt cam lasate.Va rog sa ma informati daca este vreo problema si ce sa fac!
1 comentarii
0
08-09-2012, ora 02:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Sebel, vă recomand să mergeţi la un consult la medicul dv. de familie, pentru a vi se da trimitere către un medic urolog, dacă se va considera de cuviinţă că aveţi o astfel de necesitate.
În mod cert, chiar şi doar în scop preventiv, profilactic, aveţi nevoie de o examinare medicală profesionistă în urma căreia să se excludă existenţa unei probleme situate în arealul intern sau extern al testiculelor dv., dar nu numai. Dacă în urma examinării vi se va depista ceva patologic, după ce, poate, în prealabil, vi se vor face unele analize, cu siguranţă vi se va prescrie tratamentul adecvat care vă va pune faţă în faţă cu vindecarea, aşa că staţi liniştit, nu vă îngrijoraţi mai mult decât este cazul.
NU vă ignoraţi diconfortul şi NU amânaţi mersul la medic!
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.