Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Primul contact sexual.

23-07-2010, ora 11:11
Autor: Arthas
Bună ziua.

Aș dori să știu cum ar trebui să decurgă primul contact sexual. Durerea va fi suportabilă? Ejacularea rapidă? Lipsă de erecție?

Cam astea ar fi întrebările care mă sperie când vine vorba de sex.

PS: Sunt băiat și am 17 ani. Vă mulțumesc!
1 comentarii
17-08-2010, ora 11:11
Autor: nirrimi
Ca fata, pot spune ca durerea este suportabila, atata timp cand puteti comunica, pentru a-ti spune cand o doare. Pe mine m-a durut initial, dar i-am spus sa inceapa mai incet si cate putin si am uitat de durere (si sunt o fire foarte speriata in general de orice durere).

De ejaculare rapida nu ai de ce sa te ingrijorezi. E la fel de normal ca si cand rezisti mult mai mult. La prima incercare, desi m-a penetrat putin (eram prea incordata si saracul nu putea mai mult), dupa doua minute a ejaculat. Pe mine nu m-a deranjat, eu tot m-am simtit bine in alea doua minute. El insa apoi se simtea atat de prost fata de mine si trist ca nu a putut rezista mai mult. De aceea a aparut in aceeasi noapte a doua incercare care a fost fara durere, fara probleme, si a durat 30 de minute minunate, dupa care ne-am oprit pentru ca mai apareau probleme de erectie la el.

Mi-a spus ca erau momente in care lipsea erectia pentru ca initial m-a vazut ca ma durea, chestia asta speriindu-l sa nu ma raneasca.

Concluzia este ca pot sa apara toate problemela care te sperie (durere, ejacularea prea rapida, lipsa erectie) si tot sa fie o experienta frumoasa si memorabila.

Sa ii crezi pe cei care spun ca foarte mult conteaza ca prima experienta sa fie cu cineva cate te iubeste si il/o iubesti, sa va cunoasteti si sa puteti comunica fara jena.

Succes si nu iti face prea multe griji. Desi si eu consideram cliseu cand auzeam, comunicarea si relatia frumoasa cu partenerul/partenera conteaza cel mai mult la prima experienta.
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK