Primele acte sexuale - probleme.

09-04-2012
stephanov
Nu este medic/terapeut
stephanov
Mi-am inceput viata sexuala in urma cu o luna si de atunci am facut sex de 3 ori. Dar felul in care lucrurile merg ma tulbura.

1. Erectia este o problema grava. De fiecare data, e doar 'pe jumatate'. Pana sa imi incep viata sexuala, NU am intampinat astfel de probleme. Prostul obicei de a ma masturba, de pilda. Nu se intampla sa nu am o erectie puternica. Doar atunci cand imi dau jos pantalonii in fata prietenei apar probleme. Initial, ma gandeam ca ea e in vreun fel de vina. Dar nu cred : este frumoasa, are un corp splendid, ma atrage din toate punctele de vedere. Dar erectia e nesatisfacatoare.

2. Speram ca asta sa fie doar prima data, dar s-a intamplat si a doua, si a treia oara: ejaculare precoce. Penetrez, ne simtim amandoi foarte bine, dar nu pot duce mai mult de 5 minute. Nu stiu daca e o dereglare care se manifesta de primele cateva ori sau sunt atat de atras de ea incat ma excita de innebunesc.

Ar trebui sa iau ceva medicamente? Exista vreun remediu sau ar trebui sa se rezolve de la sine.
M-ar bucura enorm cateva pareri/sfaturi. Multumesc!
3 comentarii
0
09-04-2012, ora 11:54
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Esti emotiv, de aceea ti se intampla asta.
Cu cat te gandesti mai mult la erectie, cu atat stresul te va afecta si mai mult, pur si simplu nu te mai gandi. La inceputul vietii sexuale se intample doua lucruri la barbati, unu nu au erectie, doi au ejaculare precoce. Nu e nimic anormal ce ti se intampla, cu timpul va fi diferit, trebuie doar sa nu te mai gandesti la erectie, si va veni de la sine.
0
18-04-2012, ora 16:00
monza
Nu este medic/terapeut
monza
gandeste-te ca trebuie sa faci femeia ta sa se simta bine.Muta-ti gandurile in alta parte
0
01-05-2012, ora 17:21
alexandrap93
Nu este medic/terapeut
alexandrap93
buna! mi-am inceput viata sexuala, iar la al doilea act(asta dupa 3 saptamani de pauza) mi-au aparut a doua zi niste sangerari.trebuie sa mentionez ca prietenul meu m-a penetrat si cu degetul si ma gandesc sa nu fie din cauza asta.sa fie vreo rana ceva.la rpimul contact sexual nu au existat sangerari ca semn al ruperii himenului.am nevoie de un sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •