Prima relatie

21-09-2009
Viktorik
Nu este medic/terapeut
Viktorik
- As vrea sa stiu de ce ar avea nevoie un baiat pentru relatia sexuala cu o fata virgina.E nevoie de tampoane dezinfectante sau poate coagulante sau altceva, e nevoie sa incerce mai intii cu degetul de a largi intrarea sau nu?Eu pare-mi-se as avea probleme cu erectia deoarece masturbez de citiva ani si cred ca m-am deprins doar cu imaginatia si nu stiu ce va fi daca se va intimpla in realitate, ce pareri aveti? Multumesc!!!
3 comentarii
0
24-09-2009, ora 13:18
teea
Nu este medic/terapeut
teea
ai nevoie de multa rabdare! pentru majoritatea fetelor, pierderea virginitatii este ceva dureros(fizic)...de coagulante nu am auzit pana in momentul de fata sa ai nevoie...nu curg litri de sange, stai linistit.dezinfectant pentru ce?
cel mai important e sa ai rabdare cu ea, sa nu te "avanti" ca "voda-n loboda" si sa nu o obligi sa faca nimic din ceea ce nu vrea sa faca.pana la urma, trebuie sa fie ok si pentru ea experienta asta si sa nu ramana cu un "gust amar".
deci, rabdare si fi foarte atent la ceea ce spune ea ca vrea si nu vrea.
0
25-09-2009, ora 10:00
Viktorik
Nu este medic/terapeut
Viktorik
multumesc mult, am avut nevoie sa mai citesc alte pareri dar vad ca mai multe-s vizite, credeam ca se cere mai multa informare din partea unui baiat.
0
25-09-2009, ora 10:37
teea
Nu este medic/terapeut
teea
pai...te orientezi si tu.vezi la fata locului cum merg lucrurile...sa nu uiti de prezervative!succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici