Presiunea atmosferica scazuta si oboseala inimii

29-12-2009
MICHELINA
Nu este medic/terapeut
MICHELINA
Buna ziua!

Sunt in tratament pentru hipertensiune, cu concor(dimineata 2, 5)si tritace(seara, 2, 5).
In general, cu acest tratament, am o tensiune :110 cu 55-60 dimineata, cateodata seara creste la 140, mai fac si cate un puseu de 155 cu 70-80, dar imi revin pana la culcare.
Am cateodata, mai ales la presiune atmosferica scazuta-am observat, senzatia ca trebuie sa suspin, sa tusesc, ca nu cumva sa intru intr-o criza de tahicardie(Ceea ce am patit de cateva ori si unii au zis ca ar fi"atac de panica", nu stiu sigur)
Pana cand voi merge la control, puteti va rog sa ma sfatuiti, ar fi bine cumva sa inversez tratamentul(dimineata, seara), sau sa maresc doza la concor(pentru a ajuta inima?).
Multumesc,
Michelina
1 comentarii
0
30-12-2009, ora 19:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

Consultaţi medicul curant pentru orice modificare de medicaţie; nu vă schimbaţi schema terapeutică fără avizul dânsului (nu măriţi, nu micşoraţi cantităţile), pentru că riscaţi să experimentaţi o cohortă întreagă de reacţii adverse, multe dintre ele cu grad mare de producere a decesului.
Coenzima Q10 este foarte bună pentru probleme care apar la scăderea presiunii atmosferice (în special pentru cele din sfera cardio-vasculară); întrebaţi medicul, care vă are în evidenţă, dacă puteţi lua acest supliment alimentar (CoQ10 este foarte benefică pentru inimă, în general, dar nu luaţi fără aprobarea medicului).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici