Presiune in cap si urechi

07-02-2010
Ioana113
Nu este medic/terapeut
Ioana113
Buna !
As avea nevoie si eu de un sfat. De cateva zile simt o presiune in cap si cateodata si in urechi. E ciudat, pentru ca nu m-am lovit la cap, sau sa am probleme de anemie (am citit ca asemea simpotome pot provenii si din cauza ei ). Initiez sa merg la un control medical, dar inainte vroiam sa va cer parerea. Senzatia e aproximativ ca atunci cand urci in altitudine si simti nevoia sa casti gura, pentru a-ti trece presiunea, cateodata si auzul este afectat, aud mai incet. Uneori sunt doar durereri de cap, fara presiune, si daca apas cu degetele in zona in care ma doare, durerea dispare, cat timp tin apasat. Mi-e sa nu fie ceva mai grav, si am impresia ca atunci cand imi este concentrata atentia in alta parte, nu constientizez durerea, presiunea, poate e si ceva psihologic si eu ma ingrijorez si imi fac mai multe probleme din cauza ei, cand poate nu e asa grav.Tin sa mentionez ca de-abia de o saptamana am terminat sesiunea, dar eu zic ca stresul a trecut, daca si el ar fi un motiv Astept un raspuns. Multumesc.
4 comentarii
0
15-02-2013, ora 21:56
Cristiandersen
Nu este medic/terapeut
Cristiandersen
Salut,

Am citit problema pe care o ai si regasesc toate simptomele pe care le am si eu. Cel mai enervant este atunci cand nu auzi prea bine si presiunea din urechi ajunge sa fie ca o durere suportabila :(. Am observat ca nimeni nu a raspuns la acest post si de aceea vroiam sa te intreb daca cumva ai aflat intre timp despre ce este vorba, daca ai fost la controlul medical.
Sper sa fie totul ok.

Multa sanatate,
Cristian
0
25-02-2013, ora 10:08
dimitrissad
Nu este medic/terapeut
dimitrissad
As dori o indrumare, unde as putea merge pentru simptomele mele, mi se infunda urechile parca as fi la altitudine, cand las capul in jos se desfunda,
0
07-03-2013, ora 14:48
Shaenna
Nu este medic/terapeut
Shaenna
buna. Va-ti gandit sa faceti o radiografie la coloana?
0
01-10-2018, ora 22:14
Topi
Nu este medic/terapeut
Topi
Buna,
De aproximativ o saptamana, seara imi apare o senzatie de urechi infundate si aud in stanga un zgomot ca de puls dar foarte rapid.Ce ar trebuie sa fac in prima faza ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  •