Preput rosu si bubite pe capul penisului

14-04-2014
DM27
Nu este medic/terapeut
DM27
Buna ziua. In urma cu 2 saptamâni am observat ca au apărut pe capul penisului câteva bubite mici, roşii, dar nu le-am dat mare atenţie. Apoi dupa câteva zile am văzut ca roseata se intensifica si apare si pe preput.Am aplicat fluocinolon o data pe zi, timp de 5 zile. Pe durata tratamentului, nu mai era rosie si bubitele se retrageau. Dupa fiecare contact sexual cu iubita mea ( suntem împreuna de 1 am jumatate si facem sex neprotejat ) imi reapar. Menţionez ca in aceasta perioada, am avut contact sexual de 2 ori. Nu am avut mancarimi sau dureri, dar acum au început sa apară uşoare dureri la decalotare. Ce imi recomandati sa folosesc ? Multumesc.
5 comentarii
0
15-04-2014, ora 10:51
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
s-ar putea sa fie vorba de o candida. poate prietena ta are candida si ti-a dat si tie. o pasati de la unul la altul. uite numai de probleme dastea ai parte cand o faci neprotejat. ar trebui amandoi sa faceti un tratament dar de preferat dupa ce mergeti la un doctor. in general cand e vorba de candida, ginecologul recomanda fetei ovule si eventual o crema sau medicamente, iar partenerului creme. cel mai folosit este unguentul Lomexin. dar inca o data spun: mai bine mergeti intai la medic ptr niste analize de secretie ca sa se stie sigur problema. sanatate!
0
20-04-2014, ora 10:42
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Iti recomand sa folosesti pentru:
- tine - sfaturile unui medic dermatolog sau urolog;
- iubita ta - prescriptiile unui medic ginecolog.
0
21-04-2014, ora 12:08
DM27
Nu este medic/terapeut
DM27
Am mers la dermatolog si mi-a recomandat spălături cu bicarbonat si lomexin timp de 3 saptamâni. Sunt deja in a 5 a zi de tratament, si preputul nu a suferit nicio schimbare. Este tot rosu si uşor dureros. Cam cat timp este necesar pentru vindecare ?
0
23-04-2014, ora 14:58
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
ar fi trebuit ca pana cum sa se vada o ameliorare. dar ai rabdare 3 saptamani, poate o sa iti treaca. daca nu trece trebuie sa te prezinti din nou la medic ptr un alt tratament. in timpul asta nu trebuie sa aveti contact sexual nici macar protejat. pauza totala. foarte greu se scapa de candida. foarte greu. eu ma lupt cu ea de 4 ani. iubita ta face tratament?
0
24-04-2014, ora 17:26
DM27
Nu este medic/terapeut
DM27
Pentru Andra, nu mai am dureri dar încă este rosie pielea. Prietena mea merge azi la ginecolog. Ea nu are nicio simptoma dar mergem pentru a depista exact ce este. Aştept cele 3 saptamâni, poate imi va trece.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •