Poti voma sange curat in sarcina?

16-12-2011
CamiKa
Nu este medic/terapeut
CamiKa
Buna, sunt insarcinata in 7 saptamani si de cateva zile mi-e extrem de greata dimineata, avand si arsuri sub stern. Nu suport sa mananc nimic pana la ora pranzului, am vomitat in fiecare dimineata un lichid ca si saliva. Dar azi dimineata am eliminat saliva cu sange rosu proaspat, clar vizibil si aveam si gust de sange pe gat in joc. Nu proveanea de la epistaxis. Este normal asa ceva? poate fi de la efortul de a voma fara continut stomacal digerat de eliminat? Sunt foarte ingrijorata sa nu fie ceva grav, e prima mea sarcina.
3 comentarii
0
16-12-2011, ora 11:23
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Ce as fi facut eu?
..as fi mers la URGENTA orice spital,
DACA nu la ginecolog...sau MACAR UN TELEFON?!?nu-i de bine..

esti o puternica, EU nu stateam asa, mai ales ca-ti doresti un copil..
sanatate..
0
16-12-2011, ora 11:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Acest simptom necesită întotdeauna o atitudine de urgenţă, chiar dacă poate fi vorba de un fleac. După citirea acestui mesaj, vă recomand să vă îmbrăcaţi, să vă luaţi actele de identitate şi să vă prezentaţi în serviciul de gardă a celei mai apropiate clinici (secţii) de chirurgie generală.
0
16-12-2011, ora 17:09
CamiKa
Nu este medic/terapeut
CamiKa
Am mers la dr de familie pana la urma, am reusit sa o prind azi, si pentru o prima consultatie de cand sunt insarcinata. Urmeaza sa fac setul complet de analize. Nu am mers la urgenta pt ca nu am intrat in panica, nu mai patisem asa ceva si m-am gandit ca e iritarea locala a traiectului de la efortul de reflux, in stomac eu neavand mancare digerata.O fi cedat capilarele... Pe parcursul zilei nu am mai vomat, maine dimineata sper sa fie un continut normal, daca nu este voi merge la spital la urgenta. Multumesc pt raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: