Pot sa stau linistita?

10-05-2008
Zarisk
Nu este medic/terapeut
Zarisk
Acum 2 zile am avut un contact sexual protejat, dar la un moment dat lichidul a inceput sa urce in sus, nu ne-am oprit, prietenul meu a tinut contra cu degetele dar s'a prelins pe testicule si astfel a ajuns si pe marginile vaginului meu, imediat ne'am oprit, m'am dus la toaleta si m'am spalat cu sapun, eram foarte panicata si planuisem sa iau pilula de a doua zi, dar pana sa plec la farmacie mi'a venit ciclul. Mai exista vreo problema?Astept un raspuns repede ca sa mai am timp sa le iau daca e, azi e a doua zi de la contact.
8 comentarii
0
10-05-2008, ora 00:00
Stefana
Nu este medic/terapeut
Stefana
In mod normal poti sta linistita. Aparitia cliclului va impiedica apartia unei sarcini. Nu-ti mai bombarda organismul cu medicatia agresiva (hormonala), care este pilula de a doua zi. Invata lectia!
0
10-05-2008, ora 00:00
yepuras
Nu este medic/terapeut
yepuras
va rog mult daca se poate sa imi raspunde-ti si mie. am facut dragoste pe 20 martie si s-a terminat in mine, pe 22 martie mi-a venit ciclul, pe 29 aprilie mi-a venit iar ciclul (de pe 20 martie nu am mai avut nici un contact sexual), se poate sa fiu insarcinata? din pacate nu imi doresc sa fac un bebe acum, am facut doua teste unu pe 5 mai si altu azi 8 mai, au iesit ambele negative...au fost facute prea tarziu testele? nu ma simt nici bn uneori am senzatii de voma, arsuri, ma simt grea (balonata)...ma gandeam ca sunt de la faptul ca beau foarte multa cafea pe stomacul gol, dar ar putea fii si de la sarcina? chiar nu sunt asa de sigure testele, cat de sigur e un test facut la aproximativ 50 de zile de la conceperee?daca ai o infectie genitala (candidoza) poate nfluenta intr-un fel testul de sarcina? adica sa imi arate negativ dar de fapt sa fiu insarcinata?
0
10-05-2008, ora 00:00
yepuras
Nu este medic/terapeut
yepuras
- daca as fii insarcinata ar mai putea aparea acele semne ale ovulatiei? de exemplu ultima oara cand am avut menstruatie a fost 29 aprilie, pe 9 mai mi-a aparut acel mucus cervical incolor si inodor, elastic cand il iei intre doua degete.
- ovulatia poate aparea cu doua - trei zile inainte de menstruatie?
0
10-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Nu.
2. Nu.
0
12-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Cel mai probabil pe 9 mai ati fost la ovulatie.Pot exista femei care au o ovulatie intarziata si atunci exista posibilitatea de a avea ovulatie cu 2-3 zile inainte de menstruatie.
Toate cele bune.
0
12-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ovulatia apare in mod riguros cu 14 zile inainte de menstruatie.
In mod exceptional cu 13 sau 15 zile inainte.
0
28-06-2008, ora 00:00
yepuras
Nu este medic/terapeut
yepuras
Buna ziua am mai postat pe aici, insa nu sunt sigura de anumite lucruri. Am mai spus am banuiala ca as fii insarcinata, insa mie ciclul imi vine lunar, dar ma ingrozesc anumite postari cum ca se poate avea ciclu pana la 4-5 luni...este normal sa ai ciclu cu acele dureri si scurgeri normale? nu stiu ce sa mai cred, la ginecolog imi este frica sa ma duc, modificari de sani de corp nu constat, eu sunt mai plinuta si mult nu imi dau seama daca s-a modificat ceva la mine.
Am auzit ca se poate detecta o sarcina cu o analiza de sange care este aceasta analiza?
0
28-06-2008, ora 00:00
yepuras
Nu este medic/terapeut
yepuras
daca as fii insarcinata, si conceperea s-ar fii produs atunci pe 20 martie, in ce luna, in cate saptamani as fii insarcinata? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Lovitură la/în testicule
  •