Pot ramane insarcinata?

15-05-2009
miky-mau
Nu este medic/terapeut
miky-mau
Sunt Elena si am 21 de ani.Eu si prietenul meu ne-am protejat cu prezervativul si din nefericire s-a rupt.Asta s-a intamplat pe 18 aprilie 2009.Si mi-a venit ciclu pe 7 mai 2009 normal.Fiind nelinistita de ganduri ca poate raman insarcinata dupa ciclu m-am programat sa merg la doctor ginecolog.Acolo mi s-a spus ca nu sunt insarcinat si nu mi se vede absolut nimic.Nu poate fi vorba de o sarcina intrauterina si nici extrauterina.Mi-a dat un tratament sa iau pentru inflamatia ovarelor si pentru chisturi mai mari.Dupa ce termin tratamentul sa merg la control.Dar tot sunt nelinistita din cauza ca am mici modificari la corp si la sani...desi mi-am facut testul de sarcina si a iesit o singura linie deasupra liniei la litera C si nu 2 lini (la Csi T).care ar fi concluzia?
1 comentarii
0
16-05-2009, ora 13:48
michidoo
Nu este medic/terapeut
michidoo
Nu esti insarcinata. La ecograf era cam devreme sa se vada sarcina, insa daca ai avut menstra normala si testul de sarcina a iesit negativ, nu ai de ce sa iti faci griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul