Pot folosi Wartec in urmatorul caz?

20-10-2009
andrei27
Nu este medic/terapeut
andrei27
Buna Ziua! Ma numesc Andrei si am 27 de ani. Cam de doua saptamani mi-a aparut un mic neg pe penis(pe gatul penisului, aproape de baza glandului).Am negi pe maini pe care de vreo 3 ani ma chinui sa-i tratez insa fara succes.Am incercat chiar si cauterizarea lor, dar in scurt timp au reaparut si chiar sau extins(cam 3-4 pe fiecare mana).Am cautat informatii cu privire la acesti negi genitali si am vazut ca pot avea mai multe aspecte respectiv:de culoare gri, roz sau rosu viu, de consistenta moale.Negul meu are aspect de conopida si este exact ca cei de pe maini ceea ce ma duce direct la gandul ca a aparut prin contact cu mainile, mai ales ca nu am avut contact sexual de mai bine de un an.Mentionez ca am sistemul imunitar slabit pentru ca sufar de ulcer gastroduodenal si in acest moment chiar urmez un tratament pentru aceasta boala.As vrea va rog mult sa stiu daca trebuie sa urmez un tratament specific bolilor dermato-venerice sau unul diferit. Acest unguent ma poate ajuta? Va multumesc mult! Toate cele bune!
7 comentarii
0
20-10-2009, ora 20:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Vă poate ajuta dar trebuie să consultaţi un medic dermatovenerolog pentru a primi şi un antiviral oral (precum Isoprinosine)...toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
20-10-2009, ora 20:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Iti dau un sfat pretios, daca asculti de el o sa-ti dai seama cat de bun este: nu mai alerga la dermatologi ca nu te vor vindeca si iti pierzi si timpul si negii tot vor iesi. Iti spun din experienta.
Mergi la un medic homeopat, exista remedii excelente pt. asa ceva si fara efecte secundare si negii iti vor disparea ca prin minue. Boala este in sange si degeaba ti se cauterizeaza ca vor reveni. Dermatologii ataca numai ce vad.

Mie mi-au fost cauterizati niste legi la mana lpe la 16 ani de 2 ori si tot au iesit si i-am dat la un caine sa-i linga, asa cum mi-a spus bunica si au trecut ca prin minune. Cainele meu a fost mai eficient decat dermatologul de la care inca am semne pe mana.
0
20-10-2009, ora 22:22
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
în mod normal ar trebui să vedeţi un dermatovenerolog care vă va da fie unguent fie cauterizare, imunostimulare etc. nu încercaţi tratamente pentru negii de pe mâini pentru că nu sunt bune şi la zona genitală.
0
04-11-2010, ora 00:55
emanuellla
Nu este medic/terapeut
emanuellla
am condiloame.am folosit...condyline.dar nu miau trecut.
sa incerc wartec sau cauterizare?
multumesc anticipat
0
04-11-2010, ora 11:54
atticus
Nu este medic/terapeut
atticus
Daca cu Condyline nu s-a ajuns la rezultatul asteptat, nici solutiile pe baza de podophyllotoxina (de ex. cel amintit de Dvs.) nu cred ca ar da roade. Mergeti repede la dermatolog, deoarece trebuie vazut, nu discutat.
0
01-07-2011, ora 13:30
Nicu87
Nu este medic/terapeut
Nicu87
Salut, , eu am incercat primda data Vartec, , au reaparut, , am incercat Condyline, , au reaparat, , simultan am inceput sa fac vaccinul Silgard, , si am ajuns deja la al 3-lea flacon de Reishi (cu putin apauza inte al 2-lea si al 3-lea), , , si tot imi apr, , , am fost pana acum la 3 medici dermatologi, , , imi apar din ce in ce mai multi dupa fiecare cauterizare, , , incep s ama sperii, , , stie cineva un doctor saun tratament, , ce va orice pastile, , creme, orice, , va multumesc anticipat (partenera de la care cred ca am contactat a fost chiuretata, , apoi a folosit condyline in continuare pe exterior, simultan a laut si Reishi, , si imi zice ca a scapat)
0
02-07-2011, ora 12:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle Nicu87, planta mărul lupului este deosebit de eficace în tratarea oricărui tip de condilom. Planta respectivă o puteţi găsi atât sub formă brută, ca atare, cât mai ales sub formă de cremă sau tinctură. Dv. le puteţi folosi pe amândouă, în mod alternativ, aşa cum sunt şi recomandate, pentru a obţine un sinergism benefic.
----------*
Tinctura de mărul lupului utilizaţi-o în combinaţie cu crema(alifia) cu mărul lupului şi gălbenele, după cum urmează:
După spălarea zonei afectate de condiloame, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, tamponaţi-vă zona afectată, cu puţină tinctură de mărul lupului (puneţi pe puţină vată hidrofilă medicinală o cantitate mică de tinctură, după care tamponaţi-vă); după 5 minute de la tamponare, aplicaţi-vă o cantitate mică(optimă) din crema cu mărul lupului şi gălbenele, masând gentil pentru a favoriza absorbţia ei.
Tamponaţi-vă cu tinctură şi aplicaţi-vă crema timp de o lună de zile, aşa cum v-am indicat. Dacă în acest interval de timp observaţi ameliorări evidente, continuaţi administrarea până la vindecare, dar nu mai mult de încă 1-3 luni de zile fără oprire/pauză. Dacă nu observaţi nicio ameliorare consultaţi medicul dermato-venerolog!
Tinctura şi crema, ambele, se pot cumpăra de la majoritatea plafarelor. Dacă nu le găsiţi în niciun plafar, comandaţi-le accesând unul dintre cele 2 link-uri pe care vi le-am oferit mia sus.
Mărul lupului, sau buruiana "atomică", aşa cum mai este denumită această plantă, este recunoscută în fitoterapie ca fiind un tratament excelent pentru candidoze genitale şi orice alt tip de infecţie fungică localizată, condilomatoză (negi genitali - infecţie cu virusul HPV (Human Papilloma virus)), herpes genital, formaţiuni cancerigene etc., în general orice condiţie medicală care este produsă de un agent patogen bacterian, fungic, viral, parazitar şi nu numai.
Aveţi nevoie şi de un preparat oral antiviral, pentru a vă fortifica sistemul imunitar. Astragalus Forte vă poate ajuta în acest sens. Vi-l puteţi administra de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu 30 de minute înainte de masă, timp de o lună de zile.
----------*
Consultaţi-vă cu medicul dv. curant înainte de a vă administra ce v-am sugerat, pentru a obţine aviz medical. Administraţi-vă produsele doar cu aviz medical!
Însănătoşire grabnică.

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 61% mai puține cazuri de negi genitali după introducerea programului de vaccinare anti HPV
  • De ce apar negii (verucile)?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Negi la mână sau picior - cum scapi de negi
  • Neg pe deget - cauze, tratament, sfaturi utile
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Papiloamele sau negii trebuie extirpaţi? - atitudinea corectă
  •