Postinor

18-03-2008
Maghdad
Nu este medic/terapeut
Maghdad
Sangerarea care apare dupa administrarea ed postinor, daca ovulatia s-a produs, trebuie sa tina cam atat cat tine de obicei menstruatia?
Daca vine mai putin si sarcina nu e, se poate sa fi fost administrat cat inca endometrul nu era complet dezvoltat, deci inainte de ovulatie? Multumesc!
1 comentarii
0
18-03-2008, ora 00:00
ginutza_77
Nu este medic/terapeut
ginutza_77
Am si eu o intrebare.Am avut un contact sexual neprotejat exact in perioada fertila, dupa simptomele mele exact dupa producerea ovulatiei.La 35 ore de la contact am luat Postinor 2 exact dupa indicatiile din prospect.Nu am avut absolut nici o reactie adversa.Am inteles ca trebuie sa imi apara o sangerare la aproximativ 7 zile. Daca nu imi apare acea sangerare e posibil sa fi ramas insarcinata?Si inca ceva, am citit pe un forum ca riscul major al Postinorului este sarcina extrauterina.Sunt disperata, adica e posibil sa imi apara o astfel de sarcina?In situatia mea ce eficacitate credeti ca poate avea Postinorul in prevenirea sarcinii?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul