Posibilitate de sarcina?

11-03-2009
Mada88
Nu este medic/terapeut
Mada88
iau Novynette de un an. luna asta am fost nevoita sa iau si antibiotice(Klabax) din cauza unei raceli. Pe durata cat am luat antibiotice am folosit prezervativ. Dupa tratamentul cu antibiotice mai aveam 2 pastile de novynette de luat pana la pauza si am avut contact sexual neprotejat dar nu a ejaculat in mine. Problema este ca acum sunt in a 4a zi de pauza a pastilelor si menstruatia nu a aparut. de obicei in a3a aparea. Sunt ingrijorata de o posibila sarcina, pentru ca am citit ca si dupa tratamentul cu antibiotice mai trebuie folosite metode suplimentare inca 7 zile.
Dar contactele neprotejate au fost la sfarsitul ciclului, deci ar fi sanse mici.
Ultimul contact sexual neprotejat a fost acum aproximativ 70 de ore si nu stiu daca ar avea rost sa iau Postinor, care ar fi sansele sa fiu insarcinata?
2 comentarii
0
12-03-2009, ora 17:02
pumy
Nu este medic/terapeut
pumy
Postinorul nu isi mai are rostul acum. Eu tind sa cred ca nu esti insarcinata si ca faptul ca ti-a intarziat e o consecinta a tratamentului cu antibiotice. daca intarzie prea mult fa-ti un test de sarcina si te vei lamuri:) numai bine
0
12-03-2009, ora 17:08
Mada88
Nu este medic/terapeut
Mada88
Asa a fost :) nu am luat, am asteptat pana azi, a cincea zi si mi-a venit dimineata, din fericire. Probabil din cauza antibioticelor, dar m-am speriat(desi sansele erau mici sa fiu)ca nu mai imi intarziase atat.
Multumesc de raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul