Posibile probleme cu inima

08-09-2012
dorina1984
Nu este medic/terapeut
dorina1984
Buna ziua,
Am 25 de ani si de aproximativ doua saptamani simt dureri episodice in zona inimii, este o durere continuua de aceiasi intensitate. Cred ca ar trebui sa mentionez ca in urma cu aproximativ 3 ani a inceput sa mi amortiasca mana stanga, am fost la mai multi medici si mi s-au prescris vitamine, motivul pentru care imi amortea mana nu a fost identificat. Momentan mi se intampla uneori sa ma trezesc cu ambele maini amortite, in special palmele. De aproximativ o saptamana am crampe musculare la piciorul stang (gamba si degete). As mai putea sa adaug ca toata copilaria si adolescenta am suferit de dureri reumatismale in special pe partea stanga a corpului (glezna, genunche si incheietura). Momentan aceste dureri sunt mult mai rare, dar mai puternice in intensitate.
Nu stiu daca exista o legatura intre toate acestea, dar durerea de inima chiar m a speriat, va rog puteti sa ma ajutati, sa mi datiu un sfat, la ce medica sa ma adresez???
As mai adauga ca nu fumez nu beau cafea sau alcool, am tensiunea arteriala buna, la fel si glicemia si nu am colesterol.
1 comentarii
0
23-09-2012, ora 01:34
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua.
Amortirea mainilor si crampele pot sa tina de calciu sau magneziu scazut. Durerea din piept cel mai probabil nu este de la inima, dar faceti totusi un consult cardiologic si EKG. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici