Posibile probleme cu inima

15-01-2009
vasileo
Nu este medic/terapeut
vasileo
Buna ziua, am diverse probleme de sanatate pe care le-am postat aici, dar toate fara nici o rezolvare ba dimpotriva dupa anumite contrale medicale, cica nu as avea nimic. Bun pana acum le-am trecut cu "bine" dar acum mi-a intrat o noua problema in cap recunosc sunt cam panicos de felul meu dar problemele sunt reale, de ceva timp am dureri in piept, imi amorteste mana stanga, piciorul mai putin, ma doare destul de tare spatele in zona omoplatilor, am palpitatii cateodata simt asa ca si cum ar vibra ceva in piept nici nu stiu cum sa descriu senzatia, am si un aparat de masurat tensiunea pe care pana acum nu l-am folosit dar acum il folosesc foarte des de cand mi-a intrat in cap ca as avea probleme cu inima, cam tot timpul tensiunea este mai mare de 12-9 iar pulsul 90 de multe ori tensiunea este chiar 14-9 sau chiar mai mare si aste toate fara pic de efort. Mentionez ca nu beau nu fumez am 1, 82 inaltime si o greutate de 70 kg. In schimb sunt foarte stresat ma streseaza orice ma streseaza si faptul ca am tot timpul cate ceva fie ca racesc cafac cate o otita sau ca pur si simplu nu ma simt bine sunt obosit tot timpul fara vlaga. Cu aceasta problema legata de inima am fost la medicul de familie dar medicul este foarte sigur ca nu am nimic probabil este plictisit de mine ca am mereu cate o problema, mi-a luat tensiunea si m-a ascultat cu stetoscopul si a zis ca sunt bine, acum nu stiu ce sa zic dar la simptomele pe care le am nu trebuia sa ma trimita la un cardiolog sau neurolog? A inca ceva imi trosnesc oasele foarte des chiar si cand trag aer in piept imi trosneste coloana in dreptul omoplatilor, acum am facut si un tic din asta ca imi vine sa trag aer adanc ca sa imi trosneasca imi da senzatia de mai bine dupa. Ce as putea sa fac? este o problema psihica? sau chiar am ceva cu inima? As dori un raspuns de la un medic. Va multumesc.
1 comentarii
0
11-02-2009, ora 15:44
Doru-am 26 de ani
Nu este medic/terapeut
Doru-am 26 de ani
Salut, vasileo ai vorbit de parca m-ai descris pe mine in detaliu cuvant cu cuvant.Am aceleasi simptome pe care le ai tu, sunt tot asa un pic panicos, am facut mii de controale care au iesit bine.Pana si inaltimea si greutatea o am la fel ca a ta(parca suntem gemeni:))) ).Acum sa iti spun serios ca eu am gasit raspunsul unde ma asteptam cel mai putin si anume la psihiatrie(cica sufar de depresie).Mi-a dat un medicament care se numeste arketis si care regleaza nivelul serotoniei in sange.Tratamentul dureaza intre 6 luni si 1 an.Pe prospect scrie clar ca acest medicament nu da dependenta, dar trebuie neaparat control la doctor.Asa si medicul meu de familie s-a saturat de mine, dar pana la urma a avut dreptate.Dupa ce am vazut ca nu am nici o alta problema de sanatate m-am dus si la psihiatrie.Eu am facut si o ecografie cu bariu si mi s-a descoperit ca am ulcer gastro-duodenal.Eu am fumat 14 ani si am si baut destul de mult, dar principala cauza a ulcerului este stresul asa ca ar trebui sa faci acest control.Te duci la farmacie, cumperi un pliculet(cutie) de bariu si te duci cu el la ecografie dimineat.Trebuie sa nu mananci nimic cel puti 12 ore inainte.Bariul costa in jur de 5 lei, iar consultatia in jur de 30 de lei(daca nu ai asigurare).Uite doua linkuri care iti pot fi de folos sa te convingi ca ceea ce am spus eu este adevarat. ----------* si ---------* .As vrea sa ma tii si pe mine la curent. Si nu te panica(cica nu este ceva grav si se poate trata). Multa sanatate!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici