Posibila vulvita???

09-05-2008
baby blue
Nu este medic/terapeut
baby blue
Buna ziua. Am si eu o problema... cred ca am vulvita, insa nu sunt sigura daca acesta este diagnosticul, iar la ginecolog nu am nici timpul, nici banii sa merg pe moment...
Simptomele sunt umflarea labiilor mici (ce au devenit si usor dureroase), roseata si mancarimi pe interiorul lor, uneori si usoare arsuri. vaginal nu simt nici un discomfort, insa am o secretie mult mai abundenta si de culoare galbuie, fara miros urat. tin sa mentionez ca sunt exact inainte de ciclul menstrual si folosesc contraceptive orale de 6 luni. acum o saptamana am fost la mare, iar eu banuiesc ca am facut aceasta iritatie din cauza ca este posibil sa-mi fi pastruns cateva fire de nisip in vagin. De cand am aceasta problema nu am intretinut relatii sexuale.
As dori daca se poate sa imi spuneti o parere in legatura cu diagnosticul, care sunt motivele pentru aparitia acestei iritatii si MAI ALES ce as putea face sa o tratez.
va multumesc.
1 comentarii
0
09-05-2008, ora 00:00
FLOARE DE COLT
Nu este medic/terapeut
FLOARE DE COLT
Poti incerca sa iti faci timp de 12 zile spalaturi vaginale cu sol. de femigin si ovule de cervugid in fiecare seara dupa spalaturi, tot 12 zile!
Succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.