Posibila sarcina?

28-06-2015
alexhoro
Nu este medic/terapeut
alexhoro
Eu si prietena mea suntem de ceva timp impreunna(amandoi avem 17 ani), si am incercat de mai multe ori sa facem sex dar nu am reusit. Ieri, a fost prima data cand am facut-o(neprotejat) dar totul s-a terminat repede, eu stiind sigur ca nu am ejaculat. Astazi, am facut-o din nou, si din nou, nu a durat mult(1-2 minute) si nici de aceasta data nu am ejaculat. Cand ne-am oprit, am observat pe penis o substanta apoasa alba, care sigur nu era sperma, pentru ca stiu sigur ca nu am ejaculat, si nici nu eram pe aproape de momentul ejacularii. Prietena mea a avut luna aceasta menstruatia pe 22 si tin sa mentionez ca nu are ciclu regulat. As vrea sa stiu daca este vreo posibilitate sa ramana insarcinata dupa aceste doua zile, avand in vedere ca nu am ejaculat in niciuna din cele doua zile. Multumesc!
1 comentarii
0
01-07-2015, ora 18:31
giada blu
Nu este medic/terapeut
giada blu
alexhoro, sa inteleg ca pe data de 22 a avut ciclu mestrual, dar aceste 2 zile de contact sexual cand au fost?, , , inainte banuiesc.
Astazi suntem 01.07.2015, tu ai scris pe 28.06.2015. Zi-mi precis data de c.s. (contact sexual).

ATENTIE!In timpul raportului sexual neprotejat, chiar de te abtii, sa stii ca e posibil sa pierzi lichid seminal si nici sa-ti dai seama.S-au intamplat cazuri cand asa a sunat barza la usa.
Cel mai sigur te protejezi cu prezervative si acestea sa le verifici sa fie in stare buna atat preservativul cat si ambalajul, caci de se intampla sa se sparga cu un ac, sau il tii prea mult prin buzunare ori ce stiu eu, n-o sa mai ai tu garantie de protectie.
Nu va jucati cu focul, si de-o fi sa faceti bebe, sper din suflet sa-l tineti (multa bucurie aduce un copil in viata ca-i adus de ingeri)dar sper si va doresc sa fie dupa asteptarile voastre.
Sunteti prea tineri sa va dau sfaturi de adulti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •