Posibila sarcina?

21-12-2011
deea_sv
Nu este medic/terapeut
deea_sv
Sunt in a 28-a zi a ciclului menstrual si menstruatia intarzie sa apara.De 3 zile am simptomele specifice aparitiei ei: dureri de spate, lipsa poftei de mancare, stare de discomfort si mici dureri in apropierea zonei ovarelor.Mai tot timpul am impresia ca mi-a venit insa cand ma duc la baie constat ca m-am inselat.De obicei la o zi dupa aparitia unor astfel de simptome imi vine si menstruatia.
Problema majora este ca acum 13 zile am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu. De fiecare data am folosit prezervativ si am fost atenti sa nu fie perforat sau sa se rupa in timpul actului sexual.Insa de 2 ori dupa ce a ejacuat am schimbat prezervativul si am continuat. Si de aceasta data am fost atenti, el s-a sters, a avut grija cand a schimbat prezervativul, sa nu curga, sa nu atinga el, etc.
In aceste conditii care ar putea fi sansele ca sa raman insarcinata?
1 comentarii
0
21-12-2011, ora 14:40
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca ati folosit prezervativul corect ( si din ceea ce ai relatat tu inteleg ca s-a folosit corect) nu esti insarcinata, nu ai motive de ingrijorare inca deoarece menstruatia nu a intarziat, d-abia s-au implinit 28 de zile. Stai linistita, asteapta, si nu mai fii stresata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici