Posibila dischinezie biliară sau fiere lenesă

11-04-2008
ripper
Nu este medic/terapeut
ripper
De o săptămână am început să mă simt rău, greaţă, inapetenţă câteva zile, senzaţie de apăsare a stomacului! Totul a debutat brusc după ce am consumat un tort care mi s-a părut a fi stricat şi mi-am făcut scârbă în momentul consumării (menţionez că au mâncat şi alte persoane şi nu au avut nimic, deci nu este relevant)!
Bun, deci de atunci am greţuri dimineaţa şi o stare generală proastă! Toate simptomele pe care le am au condus spre această dischinezie biliară!
Am fost la medic şi mi-a făcut ecografie şi a zis că e în regulă, doar colecistul este puţin cudat! Am început să iau Bilichol şi să ţin un pic de regim, însă nu văd nicio ameliorare!
De o zi am şi o senzaţie de durere destul de mică, mai mult o apăsare în zona epigastrică!
În tot acest timp nu am vomat, nu am avut oarece probleme cu scaunul! Starea generală nu este foarte rea, cu tot acest disconfortul şi răul, dar mai mult sunt speriat de ce nu-mi mai trece!
Nu am mai avut astfel de episoade de genul şi nici nu am fost bolnav în viaţa mea de nimic!
Menţionez că dimineaţa am un gust uşor amar în gură (am zis probabil din cauza fumatului) şi limba îmi este saburală de vreo 2-3 ani ( am exaclus candida, a ieşit negativ)!
Încă nu am consultat un gastro-enterolog, o voi face, dar până atunci vreau să ma mai liniştesc un pic şi să întreb specialiştii de aici ce părere au şi ce ar trebui să fac şi eventual în cât timp ar trebui să observ o ameliorare!

Mulţumesc anticipat şi astept cu nerăbdare să-mi răspundeţi!
P.S. Am 22 de ani!
2 comentarii
0
11-04-2008, ora 00:00
ripper
Nu este medic/terapeut
ripper
Mii de scuze, am vrut să-l deschid cu o arie mai jos la simptome digestive!
0
21-11-2012, ora 19:11
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
probabil chiar era stricat, vezica a raspus la imaginea pe care ati facut-o dv tortului o sa va treaca, posibil sa fi avut si ceva salmonela tortul, aia se manifesta cu varsaturi diaree, dar nu este neaparat sa aveti tot panoul de simptome, organismele raspund diferit in functie de sistemul imunitar, sau - nb - dupa buna functionare a colecistului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: