Polipii la copii

30-01-2015
Turtleinca
Nu este medic/terapeut
Turtleinca
Am baietelul de 7 jumate si are polipi, tot timpul se inflamează si e foarte jenant pentru el, ce pot sai pun in aerosol ? I-am mai făcut si i-am pus ser cu vibrocil si dexametazona, este bine? Las opera de polipi, dar nu stiu ce sa fac ! Mai tot timpul a avut probleme din cauza polipilor, a răcit, a făcut laringita, si altele !! Un sfat de la un doctor dacă de poate Mulţumesc !!
1 comentarii
0
30-01-2015, ora 22:02
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Un medic pediatru, mai de graba, sau un medic ORL pediatru trebuie sa analizeze tot contextul patologic al copilului si sa decida modalitatea de rezolvare a situatiei descrise.Este neplacut sa vad ca la toate nivelele de pregatire profesionala medicala se folosesc in aerosoli medicamente nerecomandate folosirii acestui mod de administrare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • SINUVA – implantul pe bază de corticosteroizi pentru polipii nazali
  •