Polip vezica urinara

30-04-2014
Dragomir Ramona
Nu este medic/terapeut
Dragomir Ramona
Buna ziua...as dori sa stiu daca mai e/sau a fost cineva in situatia de a avea polipi pe peretele lateral al vezicii urinare cu depuneri calcare?tatal meu(48 de ani) se confrunta cu aceasta problema, in urma cu 3 sapt a suferit operatie TUR-V prin care s-a scos acel polip de 1, 6 cm.Este ceva foarte grav?:( Cunosc un barbat care a avut u tumoare pe vezica urinara de 2 cm, operat, la biopsie a reiesit ca era tumoare maligna cu risc scazut, sunt 5 ani de atunci si e OK.
PRESUPUN ca daca era o tumoare invaziva, infiltrativa(sper ca ma exprim bine) doctorul ne spunea inca de cand l-a operat.A zis ca trebuie sa se lase de fumat, sa nu faca excese in legatura cu mancarea si va fi ok!...As vrea sa primesc un raspuns din partea unui doctor sau unor persoane care cunosc subiectul.Mentionez ca el se simte OK, cu exceptia faptului ca inca il mai ustura la urinare, si nu prea doarme noaptea...din cauza gandurilor.
2 comentarii
0
07-05-2014, ora 19:24
Dragomir Ramona
Nu este medic/terapeut
Dragomir Ramona
Au venit rezultatele de la biopsie: Fragmente din carcinom invaziv slab diferentiat g3, infiltreaza fascicule groase de muschi neted pt2a, embolii tumorale.
I-a fost azi administrata o instilatie cu Epirubicina Teva 2ml, si inca 5 una in fiecare saptamana... Este bun acest tratament???
0
14-06-2014, ora 15:36
deea.nita
Nu este medic/terapeut
deea.nita
buna ziua!!!dupa o operatie de polip urinar cat dureaza refacerea???am inteles ca dupa 3 luni se reface...asa este???ca elimina niste cheaguri de sange...multumesc frumos!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul