Polineuropatie senzitiva predominant de tip - small fibers neuropathy -

11-04-2007
Daniel2007
Nu este medic/terapeut
Daniel2007
In conditiile explicate in profilul meu este clar vorba de acest diagnostic sau ar mai trebui facute si alte investigatii?

Care este tratamentul pentru aceasta afectiune? Si daca poate fi facut ambulator.

Puteti sa-mi recomandati un specialist cu rezultate in aceasta afectiune?
3 comentarii
0
03-05-2007, ora 00:00
DrMihaelaB-neurolog
Identitate neconfirmată
DrMihaelaB-neurolog
Este obligator de stiut cauza polineuropatiei. Daca o sti mai scrie-mi, daca nu trebuie facute o serie de analize care ne vor ajuta. Am nevoie oricum si de un istoric amanuntit al bolii. Trimite-mi un email.
0
26-01-2008, ora 00:00
Eva_Eva
Nu este medic/terapeut
Eva_Eva
Doctor Amalia Ene - Spitalul municipal - Neurologie.
Eu am fost tratata acolo si rezultatele sunt surprinzator de bune.
Desi diagnosticul a fost de polineuropatie cronica pot spune ca ma simt bine desi sunt si voi fi sub tratament toata viatza iar starea de ' bine ' va fi pasagera atata vreme cat nu fac tratament cu imunoglobuline. Incearca...toti avem o sansa la o viatza normal.
0
04-06-2008, ora 00:00
Marica Ramniceanu
Nu este medic/terapeut
Marica Ramniceanu
sunt si eu diagnosticata cu polineuropatie axonala cronica, as dori ff mult sa intru in legatura cu oameni care au aceleasi probleme de sanatate, cu medici care pot sa/mi dea un sfat, in prezent fac tratament cu medrol, thiogama intravenos cate 3 luni, liryca de 150, am fost la ff multi medici si nu au reusit sa descopere cauza, nu stiu ce sa mai fac, dupa cum imi spun ei ar fi pe imunologie, a fost ff greu dar am facut mulka gimnastica si am inceput sa/mi dau drumul la mers, dar obosesc ff mult si nci nu stiu ce sa mai spun, durerile fac parte din viata mea, de multe ori imi doresc sa am si eu o zi fara dureri, sa fiu asa cum eram candva, o persoana vesela, zglobie, dar acum. totul se rezuma la serviciu si casa, de la medrol m/am si deformat si. ce sa mai zic asta e viata mea. Daca exista cineva care sa ma ajute, sa/mi dea un sfat atunci il astept. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.