Plomba Provizorie

12-03-2011
ionutboy
Nu este medic/terapeut
ionutboy
Buna ziua,

Acum cateva luni 6-7 luni intr-o seara ma durut foarte tare maseaua fiindumi foarte frica de dentist...dar m-am dus la dentist si mia zis ca maseaua desi are gaura se poate plomba dupa ce am facut o raza..mi-a facut niste canale pe care a pus vata cu otraba sau cum se numste si o plomba falsa peste...dar nu m-am mai dus sa mio termine de frica pomba sa spart putin intr-un colt ma sacaie putin cateodata dar nu pot sa zic ca am avut dureri mari din fericire.
Problema mea cea mare este pot sa se faca cheaguri care sa se duca catre cap deoarece am auzit ca cineva a murit in nu stiu ce oras din cauza unei extracti.?
Si a doua intrebare ce poate sa faca rau daca vata aceia sau ce se pune sa omoare nervu a ramas de cateva luni acolo?

Multumesc mult sunt speriat si as vrea un raspuns de la un medic daca se poate..
1 comentarii
0
12-03-2011, ora 09:20
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
Daca vi s-a pus o substanta care sa omoare nervul ar fi trebuit sa mergeti la medic dupa cateva zile sa scoata nervul si sa faca tratamentul de canal. Arsenul este foarte toxic, poate difuza dincolo de varful radacinii si sa dea complicatii, de aceea se scoate dupa 24-48 de ore. Din explicatiile dvs nu inteleg exact, este posibil sa va fi scos nervul si sa fi pus un dezinfectant pe canal, nu neaparat sa fi pus o substanta care sa omoare nervul. In orice caz, se impune o vizita urgenta la stomatolog pt a se rezolva problema (daca se mai poate rezolva- se impune o noua radiografie)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul