Pleoapa umflata...

15-08-2010
Andreea_Calinescu
Nu este medic/terapeut
Andreea_Calinescu
Mi-a aparut aseara o mica bubita imediat sub linia genelor (pleoapa superioara).ma durea cand inchideam ochiul..Astazi de dimineata, bubita a disparut dar pleoapa este umflata. Nu este rosie si nici dureroasa dar totusi ma ingrijoreaza... Stie cineva ce ar putea fi si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc anticipat!
4 comentarii
1
16-08-2010, ora 14:56
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Se pare ca acum este vorba despre o celulita a pleoapei superioare. Dimineata, ai secretie conjunctivala ? Tratamentul consta in administrarea de antibiotice, eu recomand igiena riguroasa cu un sampon pentru bebelusi " No Tears", Floxal colir- 1picatura de 5 ori pe zi, in amandoi ochii, 7 zile, iar seara, dupa igiena ochilor, Floxal unguent - 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale, in ochiul afectat, 7 zile; Amoxicilina 500 mg -1 cps la 8 h, 3 zile, Claritine( Ketotifen ) -1tb pe zi, seara, 3 zile; numai bine
0
17-08-2010, ora 08:47
Andreea_Calinescu
Nu este medic/terapeut
Andreea_Calinescu
Multumesc mult pentru raspuns, m-a ajutat foarte mult!
0
20-08-2010, ora 10:54
dada0103
Nu este medic/terapeut
dada0103
buna ziua. am si eu o problema...m-am trezit cu o umflatura in partea inferioara a ochiului drept, umflatura care aparent e provocata de curent. intreaga parte dreapta pare putin umflata;tin sa mentionez ca acu apx o luna am mai avut o problema de genul asta insa afectiunea a fost cauzata de o carie. am fost la stomatolog si totul parea sa se fi rezolvat. Nu stiu ce sa fac acum, poate imi da cineva un sfat.
0
13-11-2010, ora 00:22
iooanat
Nu este medic/terapeut
iooanat
bubita mea este imediat deasupra liniei genelor, tot la pleopa superioara, sub o mica umflatura rosie.acuz aceiasi durere la inchiderea ochiului. Problema o am cam de 3 luni si trece de la un ochi la altul.nu foarte des dar totusi alarmant. din momentul in care apare dureaza maxim 2 zile dupa care dispare si apare cam dupa 2-3 saptamani la celalat ochi.daca ma puteti ajuta cu un tratament babesc deoarece sunt in Cehia si imi vide destul de greu sa vorbesc cu farmacistele. Va multumesc mult!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.