Plaga suprainfectata

05-07-2010
Alinx9
Nu este medic/terapeut
Alinx9
Buna seara domnule doctor.Cu aproximativ 4 saptamani in urma am suferit o plaga la genunchi produsa de o alunecare pe bitum.Am fost la spital si de urgenta am fost operat, mai exact cusut.La 2 zile am revenit pt schimbarea pansamentului si s-a decis ca este cazul sa ma interneze deoarece aparuse o infectie.Am stat 2 zile in spital timp in care mi s-a administrat antibiotic intravenos.Acum la aproape 4 saptamai dupa operatie inca mai merg la pansat.Doctorul si asistentele spunandu-mi tot timpul ca este bine dar ca sar fi format un hematom si ca se vindeca destul de greu.Se si observa in jurul cusaturii o mica vanataie care nu doare atunci cand este apasata sau atinsa.Credeti ca va mai dura mult pana se va vindeca? In aproximativ 20 de zile trebuie sa merg in tabara la mare.Credeti ca mai am vreo sansa sa ajung sau va dura mai mult de atat? Este ceva serios? Multumesc pentru timpul acordat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul